Szerintetek több legyen vagy barátok? (megköszönném ha normális válaszok jönnének)
Figyelt kérdés
Az egyik legjobb fiú barátommal elmentünk moziba. Én nagyon fáztam szóval hozzá bújtam. (rajtam pics@nacivolt) átraktam a lábam a lábára és megfogta a kezem és simogatta a lábam. Majd sétáltunk és megcsókolt mikor elköszönt.2014. júl. 9. 12:09
1/7 anonim válasza:
Ezt neked/nektek kellene megbeszélni.
2/7 anonim válasza:
Ha mindketten vonzódtok egymáshoz, akkor legyen több. Ha meg nem, maradjatok barátok.
3/7 anonim válasza:
ő többet akar, az biztos
és te is hagytad, szóval annyira te se lehetsz ellene a dolognak
próbáljátok meg, hogy működne-e köztetek
4/7 A kérdező kommentje:
csak attól félek ha nem működik utána a barátságunk is megromlana, nem?
2014. júl. 9. 12:17
5/7 anonim válasza:
Szerintem nyigodtan lehet tobb. miertne mukodne hisz jobaratod, nameg ő tuti akarja.(Szerintem ő is ugyanezen gondolkodik mint te)
6/7 anonim válasza:
Elozo vagyok: Szerintem menjetek el a heten vhova bulizni ahol ugyis picit tobbet iszik majd vsgy tegyel rola es faggasd ki. :)
7/7 A kérdező kommentje:
csak biztos többet akar. én mindig kívánok 22:22 kor és kérdeztem h mit kívánt. és mondta h nemszabad elmondnai mert nem teljesül.
és mondtam h mondja el és ezt írta: téged<3
2014. júl. 9. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!