Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek több legyen vagy...

Szerintetek több legyen vagy barátok? (megköszönném ha normális válaszok jönnének)

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb fiú barátommal elmentünk moziba. Én nagyon fáztam szóval hozzá bújtam. (rajtam pics@nacivolt) átraktam a lábam a lábára és megfogta a kezem és simogatta a lábam. Majd sétáltunk és megcsókolt mikor elköszönt.
2014. júl. 9. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt neked/nektek kellene megbeszélni.
2014. júl. 9. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha mindketten vonzódtok egymáshoz, akkor legyen több. Ha meg nem, maradjatok barátok.
 3/7 anonim ***** válasza:

ő többet akar, az biztos

és te is hagytad, szóval annyira te se lehetsz ellene a dolognak

próbáljátok meg, hogy működne-e köztetek

4/7 A kérdező kommentje:
csak attól félek ha nem működik utána a barátságunk is megromlana, nem?
2014. júl. 9. 12:17
 5/7 anonim válasza:
Szerintem nyigodtan lehet tobb. miertne mukodne hisz jobaratod, nameg ő tuti akarja.(Szerintem ő is ugyanezen gondolkodik mint te)
2014. júl. 9. 12:29
 6/7 anonim válasza:
Elozo vagyok: Szerintem menjetek el a heten vhova bulizni ahol ugyis picit tobbet iszik majd vsgy tegyel rola es faggasd ki. :)
2014. júl. 9. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:

csak biztos többet akar. én mindig kívánok 22:22 kor és kérdeztem h mit kívánt. és mondta h nemszabad elmondnai mert nem teljesül.

és mondtam h mondja el és ezt írta: téged<3

2014. júl. 9. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!