Nektek mi számít már igénytelenségnek? Honnantól lenne kizáró ok ismerkedésnél?
Azt hiszem kezdem megérteni, hogy miért a kis selyem b..z.kra buknak a lányok. :D
Mondjuk fizikai munka után egy átlagos ember szinte az összes itt felsorolt dolgot megszegi...
Amúgy ritka szánalmas, hogy az embert az öltözködés alapján ítélik meg, hát lehánylak titeket. Nem azért kell ruhát felvenni, hogy most hű de f..s..a leszek és irigykedjenek rám, hanem azért hogy védjen a környezeti hatásoktól... Milyen világban élek én ember...
Az első válaszoló korrekt. A másodikéban már vannak kifogásolható dolgok attól függően milyen szituációban követeli a dolgokat az utolsó kettő meg szimplán értelmi fogyatékos kis pista, akiknek túlságosan is kényelmes kis életük van és nem tudják a dolgok rendeltetését.
23.10 nyilván senki nem arra gondolt, hogy egy kemény műszak után legyen babaillatod... De ha hozzám valaki úgy jönne randira otthonról, hogy koszos, büdös és/vagy piszkos ruhában van, akkor még a következő utcáig sem lennék hajlandó elmenni vele... Ha én ettől bárki szemében kényes p.csa vagyok, hát legyen, vállalom..
A kérdésre válaszolva, nekem is ugyanazok mint a többieknek. Szerintem egy ember ha saját magát nem tiszteli annyira, hogy ilyenekre odafigyeljen, akkor a másikra mennyire lenne tekintettel bármennyire is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!