MI van a mai tinikkel, én vagyok az egyetlen, aki többre értékel egy olyan lányt, akivel jókat lehet hülyülni, van humorérzéke is és bármiről el tudok vele beszélgetni is akár?
1. Nyilván nem fog odamenni valaki egy olyan emberhez, akit nem tart vonzónak....
2.A páwák mióta helyesek????
Ne általánosítsd!
Nem szeretem az általánosítókat, mert mind egykalap alá veszitek a kivételekkel!
A csajok felszínesek...hmm...igen..van benne valami...(a mai 14-17 korosztály olyan helyesen el van b*szva,ahogy csak lehet)...de azért a pasikat se hagyjuk ki..hiszen,ha egy csajnak nincs jó segge,szép,kerek,formáss mellei,"gyönyörű2 arca és nem 4 kiló,akkor szóba se állnak vele...papolja mindneki,hogy így a belső,úgy a belső a fontos,viszont...rohadtul nem...a yolo,swag Isten tudja milyen rohadt menő mtinik köreiből eszméletlenül diszkriminálva vannak azok,akik egy kiss eltérést tanúsítanak,nem oylanok mint ők...nem csak a csajok felszínesek,de legalább annyira (sőt) a fiúk is..Az a baj manapság,de tényleg,hogy annak az embernek,akinek belső értékei vannak,nagypn nehezen tud felzárkózni a többiekhez...
Na és akkor most jöhetnek a véleményeltérések...15 éveslány voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!