Lányok ti ide költöznétek, ha ilyen helyen lakna a barátotok? (képek)
:DDD
Nem. Ő költözhetne hozzám amennyiben képes rendet tartani legalább alapszinten maga után. Mosogatni való a mosogató környékére, szennyes a tartóba, egyéb cuccok a helyükre... Porszívózni, mosogatni, stb. mellettem nem kell, nem bírom ha más rak rendet mert anyámon kívül senki nem bír olyan rendet / tisztaságot teremteni amilyet én szeretek. Szóval azokat inkább megcsinálom én...
Amúgy megértem, ha valaki nem szeret takarítani, vannak ennél mókásabb elfoglaltságok is, de azért amiket fentebb írtam, nem nehéz megcsinálni.
De azzal is egyetértek aki azt írta, hogy ilyen emberrel alapból nem jönne össze - valami hajléktalan külsejű büdös alakot tudok elképzelni, hogy itt lakik. Öcsém (9) reakciója az első képre meg az volt, hogy valami cigányok laknak itt biztos... :D
Bilinek is megteszi...:D
Viccet félre téve,pár nap és magától kimászik...
Ez a kosz,mocsok rengeteg baktérium melegágya,betegségek okozója lehet...
Akár csak a húgom szobája. Ő is rettentő igénytelen, inkább be se megyek hozzá, mert mindig felpofozni támad kedvem. Anyámék elintézik annyival, hogy "ő ilyen". Ilyenkor őket is felpofoznám.
Mondjuk ő azt csinálja, hogy pár hétig ilyen, aztán rászán egy napot és csili vili minden, majd megint összemocskolja, ez egy körforgás. 20/F
Erről konkrétan az az intézkedés jutott eszembe, hogy akik segélyt kapnak, azoknak rendbe kellett tartani a házukat és a házuk táját, ellenőrizték is.
Ha hasonlóan nézett ki, mint a fenti hányás képek alapján, és nem tette rendbe felszólítás ellenére sem, akkor nyista segíly, nyista szocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!