Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit szólnátok ha meglátnáto...

Ti mit szólnátok ha meglátnátok a legjobb barátotok barátnőjét?

Figyelt kérdés
Itt nem kell semmi extra dologra gondolni. Csak ha mondjuk elmennétek valamerre és meglátnád a legjobb barátod nőjét, aki 10/10, bombázó.. mit szólnátok? Próbálnátok vele beszélgetni/barátkozni? Vagy inkább elutasítanátok? Mit gondolnátok róla? Itt nincs ha, szimplán csak a ti véleményetekre vagyok kíváncsi :)
2014. máj. 28. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A legjobb barátommal a barátságom többet ér bármilyen nőnél, szóval lesz*rnám. Ha csak egy haver nőjéről lenne szó, akkor viszont könnyen lehet, hogy rámennék.
2014. máj. 28. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát odaköszönnék neki, ha már találkoztunk is, és ismerjük egymást. Mert úgy illik. Ha nem ismerem, csak felismerem akkor persze ugyanúgy szemügyre veszem, (:D) és legfeljebb majd havernak megmondom, hogy csini a párod :)

Ha fogadja köszönést, és láthatóan nincsen ellenére ha váltunk pár szót, akkor nyilván beszélünk is, ha meg nem ismerem, akkor nem fogok odaállni, hogy, hogy "szia, gipsz jakab vagyok, pista barátja" mert az hül*én jön ki. Majd a haverom bemutat neki. Ennyi.

2014. máj. 28. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Félreérthető volt, amit írtam, ne haragudjatok. Nem kell bepróbálkozni, csak szimplán mi lenne a véleményed róla és próbálnád e megismerni.
2014. máj. 28. 14:25
 4/4 anonim válasza:
Ha a legjobb barátommal van, akkor nekem fontos, hogy egy légtérben is jól érezzük magunkat, így igyekeznék megismerkedni vele és jó viszonyt ápolni. :) Persze ennek a mértéke a barátomtól is függ, mert ha ő pl. féltékeny típus, akkor a jó viszony az marad a köszönőviszony.
2014. máj. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!