Fiúk, lányok, normál öltözködés, kopasz haj stílus vélemény?
Figyelt kérdés
Normális, rockeresebb öltözködés mellé kopasz haj.
Lányok nektek bejönnek az ilyen hagyományosabb stílusú férfiak akik nem divatolnak, meg nyalják a hajukat össze vissza, és nem vesznek fel minden féle színes (pl rózsaszín,lila stb) ruhákat, hanem öltözködés terén egyszerű de igényes stílusra törekednek. Fiúk, a ti véleményetek is érdekel, valaki "igénytelen" az ilyen, valaki szerint meg kicsit tekintélyt parancsoló (főleg a kopasz haj). Véleményeket várok. :)
2014. júl. 10. 16:00
1/6 anonim válasza:
Nekem tetszenek a kopasz pasik.
19/L
2/6 anonim válasza:
A rockeres öltözködés és stílus nem a legigényesebb. A kopasz haj nem hiszem, hogy tekintélyt parancsoló lenne önmagában. Minden attól függ, hogy neked hogy áll. Olyan embert viszont még nem láttam, akinek ez a köcsög páwa stílus jól nézett volna ki.
3/6 anonim válasza:
Nem tudnék egy ilyen 40 kilós ratyi csigát szeretni.. :-D Igen, szerintem sokkal jobb egy klasszikus férfi, most is ilyet választottam! :)
Viszont emellett természetesen a belsö is számít!!!!
25L
4/6 A kérdező kommentje:
Igen igazad van :) Pont így a sztereotípiákra vagyok kíváncsi. Utálom (és szerencsére sokan) ezt a páwa meg nem tudom milyen stílust, úgy érzem igény van a hagyományos férfiakra is ebben a fura közegben mint ami mostanában van. Nézd személy szerint én nem panaszkodom :)
2014. júl. 10. 16:09
6/6 anonim válasza:
A rockeres öltözködés jó, de nekem inkább a hosszú haj tetszik, amibe beletúrhatok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!