190 centi magas vagyok, szerintetek ez nagyon magas. Kicsit önbizalomhiányos vagyok, mert magasságomból sokszor gúnyt űznek? 18/L
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 09:50
11/19 anonim válasza:
Engem pont egy magas csaj gúnyolt ki rosszindulatúan, mert alacsony voltam hozzá képest, pedig 180 centi magas vagyok. (31/F)
12/19 anonim válasza:
Én is ekkora vagyok kb., csak pasiban. Szóval ne aggódj. Meg amíg vannak 2 m-es fazonok, addig nincs okod félni. :)
13/19 anonim válasza:
Lenne itt egy magas vékony fiú. (190/85) Neki szerintem bejönnél.
14/19 anonim válasza:
Uhh nekem tetszenel :) 193 cm vagyok:D
15/19 anonim válasza:
190 vagyok én is, pár év múlva ugyanezek a gyökerek a nyálukon fognak csúszni utánad. :)
28/N
16/19 anonim válasza:
Imádom a magas nőket!
150 cm / F
17/19 anonim válasza:
Ismerek nagyon magas lányokat. Ők egytől-egyig púposan tartják magukat, gondolom, így próbálnak alacsonyabbak tűnni. Ettől aztán tényleg megcsúnyulnak.
19/19 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, kérdező. Noha én személy szerint nem, de sok férfi istenítni a magas nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!