Meleg kérdés! Melegeknél ismerkedésnél mennyire számítanak az anyagiak, társadalmi státusz?
Figyelt kérdés
Ugye heteróknál ezt mindig felhozzák mint problémás rész, de férfi és férfi közt hogy van ez, ha lehet egyáltalán ilyesmiről általánosságban beszélni.2014. júl. 9. 21:22
11/12 anonim 

válasza:

Nekem sem számít! Ha két ember szereti egymást, akkor elég szomorú, ha a pénz áll közéjük. Egyedül az zavarna, ha a másik nem is törekedne rá, hogy jobb helyzetbe kerüljön, tehát pl. lusta lenne, nem akarna dolgozni, eltartatná magát. Amennyiben kettőnk közül én vagyok jobb anyagi helyzetben (most is így van), akkor természetesen gond nélkül fizetek többet/többször, persze azért nem mindent.
24/F
12/12 ftf1983 

válasza:

Én nem azt írtam, hogy Neked vagy a pasidnak számít a pénz. Hanem azt, hogy sokaknak és sajnos ez egyre jellemzőbb a pénz van az első helyen. És igen, sokan prostituálják magukat, bár ezt ők nem így gondolják, mert szerintük az a normális, hogy a pasi megvesz nekik mindent, fizet mindent és Ők csak élnek a luxusban és heti X alkalommal teljesítenek az ágyban. Sok ilyen srácot ismerek, illetve olyan pasikat is, akik pénzesek és mindig nagyon szép és helyes fiúkáik vannak. Sajnos a világ egyre inkább erre tendál. Ritka, hogy az őszinte, valódi emberi értékek számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!