Itt nincsenek is helyes fiúk!?
Egy csomó velem egykorú, illetve 1-2 évvel idősebbel beszélgettem itt már GYK-n, és mind - mikor oda került a sor - azt mondták, jóképűek. Ők kérdezték, hogy hogy nézek ki, én elmondtam a tulajdonságaimat, képet is küldtem, és mondtam, hogy ők is küldjenek egyet, én meg arra számítottam, hogy oké, akkor most valami nagyon nagy durannás... és erre... Most nem vagyok felszínes meg ilyesmi, meg nem várok el olyan sokat, nem kell itt Adonisznak lenni; csak azt nem értem, hogy mikor valaki tudja magáról, hogy úgy néz ki, ahogy, minek mondja azt, hogy helyes, meg jól néz ki. Én se mondom magamról, hogy hú de szép vagyok, mert nem is vagyok az, én ezt tudom.
Persze, most nem jelenti azt, hogy nem beszélgetek azokkal a srácokkal, aki "állították" hogy helyesek, közben mégse, nem tudom, miért hiszik azt, hogy ilyen téren hazidniuk kell. Szerintetek?
15L
A csaj aki 100 fiúból egyet se talált helyesnek ;))
A 4-es válaszoló pedig ám helyes kérdező.. én ismerem.
Jó, most kössetek belém! Én vagyok a szar, mert ilyet kérdeztem, oké! Csakhogy, én mikor megkérik hogy mondjak magaról valamit, nem mondom azt, hogy amúgy szép vagyok, meg jó, itt lakom, meg ott, ezt szeretem csinálni meg azt.
Azt mondom, hogy tessék, itt egy kép, és döntsd el te magad. Én tisztában vagyok azzal, hogy szépség relatív, ők nem tudják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!