Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt nincsenek is helyes fiúk!?

Itt nincsenek is helyes fiúk!?

Figyelt kérdés

Egy csomó velem egykorú, illetve 1-2 évvel idősebbel beszélgettem itt már GYK-n, és mind - mikor oda került a sor - azt mondták, jóképűek. Ők kérdezték, hogy hogy nézek ki, én elmondtam a tulajdonságaimat, képet is küldtem, és mondtam, hogy ők is küldjenek egyet, én meg arra számítottam, hogy oké, akkor most valami nagyon nagy durannás... és erre... Most nem vagyok felszínes meg ilyesmi, meg nem várok el olyan sokat, nem kell itt Adonisznak lenni; csak azt nem értem, hogy mikor valaki tudja magáról, hogy úgy néz ki, ahogy, minek mondja azt, hogy helyes, meg jól néz ki. Én se mondom magamról, hogy hú de szép vagyok, mert nem is vagyok az, én ezt tudom.

Persze, most nem jelenti azt, hogy nem beszélgetek azokkal a srácokkal, aki "állították" hogy helyesek, közben mégse, nem tudom, miért hiszik azt, hogy ilyen téren hazidniuk kell. Szerintetek?

15L

2014. júl. 9. 18:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
7/10 volt a legrosszabb értékelésem az minek számít?:D
2014. júl. 9. 18:24
 2/22 anonim ***** válasza:
Minek oltod be akkor őket,ha nem "helyesek"?
2014. júl. 9. 18:24
 3/22 anonim ***** válasza:
Itt csakis helytelenek vannak, mint én.
2014. júl. 9. 18:25
 4/22 anonim ***** válasza:
52%

Már megint te?: O

A kėrdezö egy kis selejt csaj...csak szolok!

2014. júl. 9. 18:25
 5/22 anonim ***** válasza:
Önmaguknak biztos helyesek! Ez a helyesség egy nagyon relatív fogalom! Nagyon eltérőek az igények! Pl: Aki nekem helyes lehetséges, hogy a szomszédlánynak nem tetszik!
2014. júl. 9. 18:26
 6/22 anonim ***** válasza:
gyerek vagy még..:-)
 7/22 anonim ***** válasza:
Keep calm!You are a fucking bitch.Case closed.
 8/22 DanteSparda ***** válasza:
biztos helyesek ők csak nem a te ízlésed attól még nem lesznek csúnyák mert neked nem tetszenek
2014. júl. 9. 18:27
 9/22 anonim ***** válasza:

De a kėrdezö sem szėp:)

Ennyit erröl...

2014. júl. 9. 18:28
 10/22 A kérdező kommentje:
#4-es, te miről beszélsz? Milyen selejtről? Összetévesztel valakivel, mert én veled soha nem beszéltem, fogalmam sincs, ki vagy!
2014. júl. 9. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!