Miért nem esek szerelembe? 17/L
Figyelt kérdés
Lányok, szeretnék tanácsot kérni. Veletek is előfordult már, hogy bármennyire is kedves, őszinte, elkötelezett a srác, egyszerűen nem érzitek azt a bizonyos, igen ő azt? Tudnátok tanácsot adni, hogy hol/hogyan ismerhetném meg a nagy ő-t?2014. júl. 9. 17:28
1/11 anonim válasza:
Ha létezne erre a kérdésre válasz az elég érdekes lenne,de alapvetően bárhol,mivel a szerelem érzése saját magunktól függ....ha elég sokat próbálkozol talán valakit alkalmasnak tartasz majd és kész,de ez nincs helyhez kötve.
2/11 anonim válasza:
igen, ilyen szerintem mindenkivel volt már
lehetetlenség megmondani hol fogod megtalálni
3/11 anonim válasza:
Nem fogod elhinni,de én 32 évesen estem először szerelembe,pedig én is nagyon szerettem volna szerelmes lenni.
Szerencsére kölccsönös volt.
5/11 A kérdező kommentje:
Ahogy azt már megjegyeztem, te pedig nem vagy valami intelligens, de azért köszönöm a választ :) Mindenkinek, most már látom, hogy másokkal is megesik, és nem én vagyok az UFO a világban. Köszönöm szépen :)
2014. júl. 9. 17:37
6/11 anonim válasza:
Jó hülye vagy (előző voltam) Köszi.
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Nyugi, nincs harag :)
2014. júl. 9. 17:46
9/11 anonim válasza:
Nekem 2 lánynál volt ez,hogy ezt mondták nekem,hogy minden jó,és mégsem.. :( :)
10/11 anonim válasza:
Kérdező, nincs harag, nyugi. Poénkodtam. :)
Komolyra fordítva a szót, együtt érzek veled. Nekem 2 barátnőm volt, az embernek akkor is elmehet a kedve, ha sokszor csalódott. Egyébként javaslom a chat.hu-t vagy cset.hu-t mindegy. A lényeg, hogy ne egyből az igazit keresd, csak beszélgess. Az majd meg csak úgy jön magától. Idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!