Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mikor mondanád azt egy emberre...

Mikor mondanád azt egy emberre hogy "ez b*zis"?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha meglátnám, hogy pénisz van a férfi szájában.
2014. júl. 9. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
#1 Hát igen az elég b*zis. :)
2014. júl. 9. 15:59
 3/9 A kérdező kommentje:
a piros zokni már nem az?
2014. júl. 9. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát rózsaszín szandálban az is b*zis
2014. júl. 9. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Nőies viselkedés férfi részéről.

A piros zokni nem az, ellenben mókás. Nekem tetszenek pasikon a színes zoknik. Azt jelenti a számomra, hogy nem átlagos.

2014. júl. 9. 16:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Sokan mondják hogy a nők férfiasodnak, a férfiak nőiesednek. Igaz lehet ez?
2014. júl. 9. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem van akire igaz, de nem jellemző.
2014. júl. 9. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Franc tudja, igazából.

Sok befolyása van erre a társadalomnak is. Egy családot nem tud fenntartani egy férfi egyedül egy keresetből és itt az átlag keresetről beszélek. Ezért a nő is tanul és dolgozik. Ez néhány pasinak nem tetszik, mert a nő olyan pozícióba kerül, ahol nem kényszerül rá arra, hogy eltartsák, kikerüli ezzel az elesett szerepet, ezért férfiasnak bélyegzik, holott semmi mást nem tett, csak önállósodott. Ebben viszont az a jó, hogy a nőnek több lehetősége van választani, elmúltak a régi idők, amikor az is nézőpont volt, hogy a férfi el tudna e EGYEDÜL tartani egy családot és ha hiszed, ha nem, ezek a házasságok nagyon ritkán voltak boldogok. Ma viszont a nő azt választja, aki a saját kritériumainak megfelel, legyen az bármi is.

A férfiak nőiesedésére viszont nem nagyon tudom mi a magyarázat.

2014. júl. 9. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
láttam egy srácot strandon vízben, szőke-barna tarkára festett belőtt hajjal... nem is vizezte össze. EZ BU.Z.IS!
2014. júl. 9. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!