Meddig lehet várni egy nőre/pasira? Mindig csodálkozom hogy egyesek képesek éveket várni egy másik emberre. Az esetek többségében leesik hogy hiába vártak. Megéri?
Hát én nem tudom, ki hogyan van vele, de én az első barátomra 7 hónapot vártam. Csak azután csókolt meg. Utána még együtt voltunk egy darabig de az ilyen se veled se nélküled kapcsolat volt. Nem is volt jó igazán, de én akkor voltam igazán szerelmes.
A mostani barátommal azonnal összejöttünk. Ott nem volt semmi várás. Elmentünk sétálni, úgyhogy nem is ismertük egymást aztán már aznap egymásra találtunk.
Ez változó, hogy kinek mennyit kell várnia, és hogy megéri-e.
Viszonzatlan szerelemre nem éri meg várni, viszont ha úgy veszed addig úgysem lenne senki, szóval nem pont rá vár hanem valakit akivel jó lehet és az előzőnél még megvannak az emlékek.
Amikor tényleg szerelmes valaki, az életét képzeli el valakivel, akár gyereket is akar akkor simán vár akár éveket. Szerelem az egy olyan dolog, hogy mellette nem érdekel senki más, vagyis én így tapasztaltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!