12-14éves fiúk! Van kedvetek ismerkedni egy 13éves, csinos, kedves, inteligens lánnyal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyanokat keresek aki,Szolnoki,vagy tud utazni.Szerelmet,pasit keresek.#szerelem #12-14éves pasik
2014. júl. 9. 10:29
12/18 anonim válasza:
egy *intelligens kislány olvasna otthon nem itt keresné a ""nagy szerelmét"".. 15/l még mielőtt megkapnám, hogy 10 éves vagyok.
13/18 anonim válasza:
"Van kedvetek ismerkedni egy 13éves, csinos, kedves, inteligens lánnyal ismerkedni?" Megmutatkozik az intelligenciád.:)
Igen egyébként 10 évesek vagyunk...Az a 3 év nem olyan sok hidd el.
14/18 anonim válasza:
Intelligens... ja persze :D
Tanulj meg mondatot alkotni, lehetőleg szóismétlések nélkül, ja és helyesen írni, ha már kitűnő vagy. ;)
15/F
15/18 BlueCat1992 válasza:
12-16 éves fiukat ne keres itt,mert ők wow oznak Cs znek esetleg L4D2 őznek. a kicsiknek meg nem megy a minecraft ezért itt vannak a többi pedofil. (nekem meg lejárt a wow om mingyárt veszek még egy honapot.)
16/18 anonim válasza:
Bocsi én 7 éve vagyok kitűnő -.- Azt hittem a magas tanulmányi átlag és az intelligencia együtt jár.. Hát tévedtem. 14/L
17/18 BlueCat1992 válasza:
a tanulmányi átlagnak semmi köze az int hez,azt csak szintlépéssel fejlesztheted. de csak akkor éri meg ha mage vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!