Az utcán a csinos nők mért nem mennek bele a flörtbe?
"buszon villamoson"
Itt a gond, rossz járművet választottál. Egy szupersportkocsival rögtön beindítanád a nedvesedést!
Tomegkozlekedesen azert nem ismerkednek a felnottek (unokanoverem szabalya szerint) mert aki azzal jar nincs autoja.
Maximum a tiniknek valik be a tomegkozlekedeses ismerkedes. :D
Sorry...
Én megmondom miért nem ismerkedem utcán: mert akik ismernek, azok általában nagyra értékelik az intelligenciám, a műveltségem, a humorom, a nyitottságom, a kommunikációs készségem. Én is ezeket értékelem önmagamban, és szeretem, ha mások is ezt értékelik bennem.
A buszon mindez nem látszik, tehát - joggal - feltételezem, hogy a tömegközlekedési eszközökön az érdeklődés sokkal inkább a dekoltázsomnak szól, nem az eszemnek, stb. stb. Márpedig valamivel többre tartom magam egy puszta sejtcsomónál. Aki nyilvános helyen ismerkedik, az valamilyen szinten tárgyiasít ezzel, és nem szeretem magam megalázni azzal, hogy egy szexuális céltárgyként kínáljam fel magam, pusztán a külsőmmel.
Ezért preferálom inkább a netes (kép nélküli) ismerkedést, ahol a személyiségem kelt fel érdeklődést másokban (és bennem is mások személyisége kelt érdeklődést). És ha a belső stimmel, akkor - és csak akkor - jöhet a külső szemrevételezés.
Wow 9-es, ezzel a pár sorral kifejezted a nők többségének a gondolatát.
Bárhol megkérdezik ezt betanulom a szövegedet és elmondom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!