Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mire gondoljak csaj létemre...

Mire gondoljak csaj létemre ha egy csaj néz?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 00:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tetszel neki.
2014. júl. 9. 00:39
 12/22 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. júl. 9. 01:46
 13/22 anonim ***** válasza:
miket szokott még csinálni?
2014. júl. 9. 10:38
 14/22 A kérdező kommentje:
rám mosolygott amikor nevetett az osztály,és sokszor látom és érzem hogy néz,a hajával is játszik,ráadásul ha hátrébb ül lese veszi rólam a szemét
2014. júl. 9. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:
akkor valószínű,hogy nem csak szimpatikus vagy neki,hanem tetszel is neki, neked bejön a csaj? :)
2014. júl. 9. 19:04
 16/22 anonim válasza:

Bocsi kerdezö... jo hogy nez amikor te is nezed folyton.!!!ha nen nezned nem venned eszre hogy folyton nez..es mit csinal.

lehet pont ezery nez!!!sztem tetszik neked a lany lany kapcsolat...

!!!

2014. júl. 9. 19:31
 17/22 A kérdező kommentje:
Bevallom őszintén hogy nagyon feszült szoktam lenni amikor néz,és elvörösödök valóban vonzó ,de nem akarok semmit,azt hittem veszi a lapot ha rá nézek,és elfordulok,de nem vette:(
2014. júl. 9. 19:49
 18/22 anonim válasza:
Mondtan en neked :-) hogy tetszik a lany lany kapcsolat.... hany evesek vagytpk egyebkent,?
2014. júl. 9. 21:30
 19/22 A kérdező kommentje:
De ő a tanárom ..mondtam már?
2014. júl. 9. 21:33
 20/22 anonim válasza:
Te eleggė kis gyerek lehetsz ... ahogy lattom....... tanarod es csajnak nevezed???gyereke lehetnel!!!!!nen pedig a csaja..... !!!az a baj tul sokay netezel es benned ki alakult a noi vonzalom ami sajnos szomoru.... !!!es ha a tanarod lesbikus is lenne nem hiszem hogh egy kis diak lanyra kivancsi....aki magyarul wc utan megsem tudja magat torolni!!!!!! Tanarodrol almodozol...inkabb tanulj vagy nez meset kis csillag nem pedig a gyakorin lenne es itt olvasgatni..... mert ezert vagy tul koros felvilagosult..... holott meg gyerek lehetsz!!!na most letszives kamnak nehogy beirjj egy elet kort.... :-).!!
2014. júl. 9. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!