Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tini lányok itt van olyan...

Tini lányok itt van olyan köztetek, aki szívesen ismerkedne egy külsőre nem valami vonzó, de belül jó fej sráccal?

Figyelt kérdés
Sok lány kedvel, de külsőre tény, hogy nem vagyok a lányok álma. Ennek ellenére már nem vagyok tapasztalatlan szexuálisan. :D

2014. júl. 8. 21:37
 1/2 C0r3 ***** válasza:
Én meg pont az ellentéte vagyok. Külsőleg rendben vagyok, de tapasztalatlan. Szerintem te jobban jártál :D (16F)
2014. júl. 8. 21:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem jártam jobban, elég gonosz lányok is vannak amúgy. Nem ismerkedhetek személyesen, mert külső alapján egyből lekoptatnak. A lányokkal általában fél vagy egy évig is levelezek, mire megkedvelenk kép nélkül, aztán általában már jobban elfogadnak, meg így jöttek össze a kalandjaim is. :D
2014. júl. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!