Szokták dicsérni a kinézeted? És a belső tulajdonságaid?
Szokták.De én elég megosztó személyiség vagyok.Jobban örülök,ha a belső tulajdonságaimat dicsérik.Ha a külsőt dicsérik az hidegen hagy.
22/N
a nőknek sokat szoktak hazudni.De jól nézel ki=megdugnálak.De okos vagy=megdugnálak.Ne hogy egy álomvilág omoljon le :)
nekem meg ne hízelegjen senki,lszarom azt is.Olyat meg ne mondjon amit tudok.
Kérdező: már tudom, hogy miért írtad ki a kérdést.
Lányok, főleg a szépek: azt ugye tudjátok, hogy legtöbbször a belső tulajdonságotokat csak azért dicsérik a férfiak, hogy közelebb kerüljenek hozzátok? A legtöbb szép nő felszínes, bunkó, és még ha alapvetően értelmes is, nem használja az eszét, mert így is mindenkitől azt hallja, hogy ő mennyire okos meg művelt...
16os, most gondolom arra gondoltál, hogy önfényezés és csajszerzés miatt...
Hát nem. A szex kapcsolatokat alapból elutasítom. nekem szerelem kell, nem csak egy luk, amibe tehetem.
Amúgy akkor nem tudom te kiket ismersz. Akiket én ismerek, rendkívül változatosak... Nem lehet egyforma jelzőket rájuk illeszteni.
Engem nem szoktak fényezni és dicsérgetni. Ettől függetlenül nagyjából tudom, hogy mi az előnyös és hátrányos oldalam. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!