Kit hívnak Petinek itt a gyakorin?
Figyelt kérdés
Bocs, hogy megkérdezem :D2014. júl. 7. 13:13
31/54 A kérdező kommentje:
Még nem "zaklatott".Csak mindenféle fura kérdéssel jött...
Mondjuk az úgy volt, hogy letiltottam, mert megkérdeztem barátnőimet és mondták, hogy akár még pedofil is lehet és akár még el is rabolhat, mert magáról szinte semmit nem mondott, csak a keresztnevét. Persze az is lehet, hogy csak egy ismerősöm "diákcsínyje" .
2014. júl. 7. 16:34
32/54 A kérdező kommentje:
na jó, aha nem akarod ne hidd el
2014. júl. 7. 16:44
33/54 A kérdező kommentje:
amúgy, ha rendes/ ismerném... talán összejönnék vele. Csak az a baj, hogy már kitöröltem a számát :D
2014. júl. 7. 16:50
34/54 A kérdező kommentje:
Na nem baj... de azért kedves volt. Most már egy kicsit egészen sajnálom szegényt...azért mert kibeszélem a háta mögött. De még jó, hogy több ezer Peti létezik. :)
2014. júl. 7. 16:54
35/54 A kérdező kommentje:
na jó bocsi, de csak mert lehet h te vagy.De ne mondd hogy ez kívülállóként nem egy vicces beszélgetés.
2014. júl. 7. 16:56
36/54 anonim válasza:
Milyen volt a hangja? Fiatalos? Öreges? Hangjából csak meg tudod állapítani hozzávetőlegesen a korát. -.-
37/54 A kérdező kommentje:
Hát a hangja az fiatalos, kedves és lágy volt. Kicsit félénk.(a hangja abban a helyzetben) Hát olyan 17-20 év közöttinek gondoltam
2014. júl. 7. 17:11
38/54 anonim válasza:
Akkor meg miért lenne pedofil? Hány éves vagy?
39/54 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, csak megijedtem, mert hallottam ezt azt és tudom hogy jobb az elővigyázatosság...
17 vagyok
2014. júl. 7. 17:19
40/54 A kérdező kommentje:
na jó 18 leszek, de ez még nem kizáró ok... attól még lehet sokkalmidősebb
2014. júl. 7. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!