Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért gyakorin akartok ismerke...

Miért gyakorin akartok ismerkedni?

Figyelt kérdés

szóval ha valaki rám ír egy privátot, pedig nem is az volt a kérdésem, hogy akarna-e valaki velem ismerkedni, de mégis bepróbálkozik, nekem rögtön az az érzésem támad, hogy csúnya, béna a csajozásban, ezért itt próbálkozik neten látatlanban. és az is lehet, hogy nem tetszem neki, ezért nem is értem, miért próbálkozik.

akik ilyenek... miért?

kort és nemet is írjatok :)

2014. jún. 20. 12:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Azért mert ez ingyen van.
2014. jún. 20. 12:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Azért mert szeretnék már egy barátnőt 14/f Már nagyon bárki legyen csak lány legyen
2014. jún. 20. 12:36
 3/16 anonim ***** válasza:
attól mert valaki ismerkedni akar, nem azt jelenti, hogy innen akar házasodni. sok embernek, pl. nekem is néha jól esik olyanokkal beszélgetni akiről fingom sincs, hogy ki. de jobban elbeszélgetek egy két ilyennel, mint az ismerősökkel.
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem minden lehetőséget meg kell fogni.. Találkoztam innen már 10 pontos lánnyal is és természetesen 1 pontossal is... szóval elég nagy a szórás.. egy lehetőség, a te dolgod mit kezdesz vele..
 5/16 anonim ***** válasza:
conchita wurst megfelel, utolsó?
 6/16 anonim ***** válasza:
Azért mert máshol nem tudok pedig am elég jó képű gyerek vagyok szóval azért mert ki merült a baráti társaásogomból a szebbik nem így próbálok bárhol ismerkedni 25/F
2014. jún. 20. 12:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerkedéssel nincs gond, hiszen egy kötetlen, anonim beszélgetés senkinek sem fáj. Persze vannak zavaró alakok, de őket hagyd figyelmen kívül.
2014. jún. 20. 12:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Rosszul gondolkodsz kérdező. Nincs hova menniük csajozni. Itt meg egyszerű mint a pinty. Te is itt lógsz most és nem a városban valahol! Tán te csak kijelölt helyeken ismerkedsz?:)
2014. jún. 20. 12:41
 9/16 anonim ***** válasza:

ha valakire ráírsz, nem feltételen bepróbálkozás.

én amúgy azért szoktam ráírni egy-két emberre, mert töröltem a facebookom, viszont igényem van beszélgetni. a barátaimat meg az idő széthordta az országban és az euban.

25/F

2014. jún. 20. 12:43
 10/16 Beviz Elek ***** válasza:

én csak szeretek beszélgetni. nem akarok innen párt, 4 éve van ès nem a neten ismertem meg.

újra kijötten kûlföldre dolgozni és a munkaidömben nagyon ràèrek netezni, ezèrt szeretnék valakuvel dumálbi

2014. jún. 20. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!