Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért gyakorin akartok ismerke...

Miért gyakorin akartok ismerkedni?

Figyelt kérdés

szóval ha valaki rám ír egy privátot, pedig nem is az volt a kérdésem, hogy akarna-e valaki velem ismerkedni, de mégis bepróbálkozik, nekem rögtön az az érzésem támad, hogy csúnya, béna a csajozásban, ezért itt próbálkozik neten látatlanban. és az is lehet, hogy nem tetszem neki, ezért nem is értem, miért próbálkozik.

akik ilyenek... miért?

kort és nemet is írjatok :)

2014. jún. 20. 12:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én már elég sokszor írtam rá lányokra itt gyiken, és nem azért, mert nincs önbizalmam, vagy mert nem lennék elég jóképű. Kigyúrt nem vagyok, de dagadt se, szerintem átlagosan nézek ki, talán attól kicsit eltérek öltözködésben és stílusban, de azért írok rá egy két emberre, mert a kommentben esetleg úgy vélem felfedezni, hogy van valami pozitív, esetleg hasonló bennünk, és akkor meg mit veszíthetek? Ráírok és lesz ami lesz. Egyébként elég sok ismerőst szereztem már így, szóval nem feltétlenül barátnőszerzés a cél.

19/f

2014. jún. 20. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
mert szánalmas pondrók, azért itt
2014. jún. 20. 13:02
 13/16 A kérdező kommentje:

oké csak haverkodásra én is vetemedek néha :D

de én arra gondoltam, hogy pl kiírok egy kérdést, ami fiúkkal kapcsolatos, de nem az, hogy "nincs pasim ismerkedni szeretnék írjatok". és akkor rám írnak, hogy küldjek képet, meg hogy találkozzunk...

2014. jún. 20. 13:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert meg akarunk dugni GYK-s csajokat is, ezért írunk rátok. Trófea. :D
2014. jún. 20. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Mert a rendes lányokat nehezebb az életben megtalálni.

Nem vagyok ronda, jó munkahellyel is rendelkezem, megtehetném, hogy diszkós rib @ncokat hordjak fel este, de miért?

Hátha itt akad értelmes lány, akivel el lehet beszélgetni sok mindenről.

25/F

2014. jún. 20. 15:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha már haverkodsz GYIK-en, akkor kb. semmi sem választ el az ismerkedéstől.
2014. jún. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!