Hol érdemes társat keresni ismerkedni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy buta kérdésnek tűnik de ha valaki nem jár el soha szórakozni és még csak nem is városban lakik hanem egy kis faluban azoknak az embereknek van egyáltalán esélye társat találni? Ez számomra egy elgondolkodtató kérdés és a társkereső oldalak meg nem igazán jók szerintem. Korrekt értelmes válaszokat szeretnék2014. júl. 6. 21:43
2/7 Zsebvirág válasza:
Hasonló szituban vagyok csak nekem még rosszabb a helyzetem, mert egy külterületen élek és ugyan van egy nagy város a közelben, de 2 folyó is elhatárol tőle, ezen az oldalon meg minden település messze van és mint egy kihalt sziget úgy van itt minden berendezkedve. Csak mezőgazdasági cégek vannak itt, semmi más, esélyem sincs ismerkedni. A városban pedig a körülményes bejárás miatt sosem találtam olyan személyeket akikkel jól kijönnék.
Úgy, hogy a válaszom, hogy nagyon nehéz ilyen helyről ismerkedni. Sztem ha tudsz költözz sűrűbb helyre, sok ismerősöm is így tett.
4/7 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló. nemem férfi és 26 ées vagyok
2014. júl. 6. 22:00
6/7 anonim válasza:
Hasonló kérdést én is tetem fel, és olyan válaszokat kaptam, hogy munkahely, bármilyen tanfolyam, közös hobbi klubok, szóakozóhelyek. Elhatároztam tegnap, hogy "most hétvégén" szórakozóhelyekre megyek és ismeretleneket megszólítok. Társuljunk ha te is pesti vagy, egyszerre könnyebb. 29F
7/7 A kérdező kommentje:
nem budapesti vagyok, egy kis faluban élek
2014. júl. 7. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!