Miért nem merek oda menni lányokhoz?
Volt hogy elhatároztam hogy odamegyek és elmondom neki amit érzek, de az utolsó pillanatban megijedtem és visszafordultam
15/f
Már a felütés is rémes! Elmondod neki, amit érzel, te jó ég, legyél már egy kicsit józanabb ember! :-D
Ha kinéztél valakit, akkor kezd el puhatolózni, figyelni mikor mit csinál -lehetőleg feltűnés nélkül-, és próbálj a közelében maradni, és lecsekkolni, hogy tényleg olyan "álomnő"-e, mint hiszed.
De megnyugtatlak, ha lerohanod, akkor biztos el fog küldeni melegebb éghajlatra, egy rakás korodbelit ismertem, aki harckocsiként ostromolta lányokat, aztán vissza is pattantak egymás után, és jött a sírás arról, hogy nem kellenek egy lánynak sem. Szimplán elfelejtették, hogy a férfiak fegyvere a logika, és nem az érzelem! A párkapcsolatnál meg a szerelem szinte egy algoritmussal leírható dolog. A "csajozáshoz" nem jó duma kell, hanem ész, és legfőképp hideg fej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!