Bámulás mi okból indulhat ki? miért néz az illető addig amíg én észre nem veszem? Utána folytatja, de ha kérdezni akar valamit miért nem mert odajönni hozzám, pedig láttam rajta hogy gondolkodik rajta.
Szerintem kicsit túlkombinálod attól, hogy bámul még nem biztos, hogy feltétlen oda is akar menni hozzád! pl. én gimnazistaként sokat bámultam egy lányt, de én sem mentem oda soha hozzá, és nem nem azért mert nem bíztatott, hanem mert én beértem a bámulással is, (mindent a szemnek, semmit a kéznek :-DD) és bizony szegény igen zavarban volt a dologtól pl. hallottam egy beszélgetést amiben ő is épp azt panaszolta egy "lánybandában", hogy én miért nem megyek oda hozzá, ha egyszer tetszik nekem.
Persze ő is azt gondolta, hogy csak félénk vagyok és vagy hat-hét olyan "véletlen" volt, mikor kettesben maradtunk, ilyenkor a barátnői "spontán" eltűntek valamerre. Én meg továbbra sem léptem, mert nem akartam lépni! Aztán idővel feladta a "bíztatásomat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!