Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti miért szeretitek...

Lányok, ti miért szeretitek ha egy fiúnak hosszú a haja? Én fiú létemre utálom, ha hosszú a hajam.

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem ha egy férfinek hosszú a haja, de az arcától sok minden függ. Sokaknak egy kicsit hosszabb haj is jól áll, de alapvetően a rövid hajú férfiak tetszenek :)
2014. júl. 5. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem szeretem. Osztom a véleményed. A fiúk 0,0001%-ának áll szerintem jól a hosszú haj.
2014. júl. 5. 22:09
 3/6 piriiiiii ***** válasza:

Keveseknek áll jól a hosszú haj, ez így igaz. De akinek jól áll, az növessze csak!

Viszont attól kiborulok, ha egy fiú havonta jár fodrászhoz, hogy jajjj, hosszú a hajam, vágjuk le fél centisre... Nem... az nem jó.

A dús, kunkorodó, 2-4 centis haj tökéletes.

2014. júl. 5. 22:14
 4/6 anonim válasza:
Nem kell egy vállig érő haj, csak ne legyen 2 centisre nyírva. Hogy miért? Mert pl tök jó benne turkálni...
2014. júl. 5. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:
sokkal jobb mint ami 0ással le van tolva... jobban is áll szerintem.. mondjuk sajnos nem mindenkinek, de most így látatlanban nem tudom megmondani kinek mi áll jól.
2014. júl. 5. 23:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon tetszik hosszú haj pasikon...persze ,ha rendesen odafigyel rá (minimum megmossa néha:D ),azért szeretem ,mert ez a stílus jön be ,szeretek benne turkálni,stb..persze egy rövid hajú fiú is ugyanúgy megtetszhet
2014. júl. 6. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!