Nagyon szégyenteljes ha egy lány hajt egy fiúért?
valójában nekem borzasztóan tetszik egy pasi és az igazság az, hogy folyton Én keresem Őt, Ő nem szokott, de ha találkozunk elmondja mindig, h jó hogy ott vagyok vele meg örül nekem...
Én könyörgésnek veszem amit csinálok, és ezt mondtam is neki... és azt mondta h nem veszi könyörgésnek. És nem egy szoknyapecér, nem nőcsábász, sokat dolgozik, és nem az a típus akire tapadnak a nők. Egyszerű :)
Szerintetek?
Ez lenne a normális,hogyha valaki tetszik akkor akár egy lány is hajthat ugyanúgy egy srácért,mint fordítva.
Semmi gond nincsen ezzel,ugyanolyan mintha ő udvarolna neked,csak fordított a felállás most.
Akkor is ezt éreznéd,ha ő futna utánad? :)
Hát, bocs, ha régimódi lány vagyok, de ő miert is nem keres teged Sosem, ha örül a tarsasagodnak? Nem lehet, hogy csak túl tartózkodó vagy jolnevelt ahhoz, hogy megmondja, nem akar baratkozason túl lepni? Vagy annyira elfogult vagy, hogy nem hallod szavaiból a finom elutasítást?
Én meghagyom a lehetőséget a férfinak, hogy férfinak érezze magát es azt érezze, ő hódít meg engem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!