Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon szégyenteljes ha egy...

Nagyon szégyenteljes ha egy lány hajt egy fiúért?

Figyelt kérdés

valójában nekem borzasztóan tetszik egy pasi és az igazság az, hogy folyton Én keresem Őt, Ő nem szokott, de ha találkozunk elmondja mindig, h jó hogy ott vagyok vele meg örül nekem...

Én könyörgésnek veszem amit csinálok, és ezt mondtam is neki... és azt mondta h nem veszi könyörgésnek. És nem egy szoknyapecér, nem nőcsábász, sokat dolgozik, és nem az a típus akire tapadnak a nők. Egyszerű :)

Szerintetek?

2014. júl. 5. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom vele. Még örülnék is neki, hogy tekintve néha mekkora mulya tudok lenni. :D
2014. júl. 5. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez lenne a normális,hogyha valaki tetszik akkor akár egy lány is hajthat ugyanúgy egy srácért,mint fordítva.

Semmi gond nincsen ezzel,ugyanolyan mintha ő udvarolna neked,csak fordított a felállás most.

Akkor is ezt éreznéd,ha ő futna utánad? :)

2014. júl. 5. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem a középkorban élünk szóval nem :D
2014. júl. 5. 21:51
 4/7 anonim válasza:
hát ha utánam hajtana a csaj nem lenne nehéz dolga.. szerintem kicsit sem szégyenteljes
2014. júl. 6. 06:49
 5/7 anonim válasza:

Hát, bocs, ha régimódi lány vagyok, de ő miert is nem keres teged Sosem, ha örül a tarsasagodnak? Nem lehet, hogy csak túl tartózkodó vagy jolnevelt ahhoz, hogy megmondja, nem akar baratkozason túl lepni? Vagy annyira elfogult vagy, hogy nem hallod szavaiból a finom elutasítást?

Én meghagyom a lehetőséget a férfinak, hogy férfinak érezze magát es azt érezze, ő hódít meg engem..

2014. júl. 8. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz.. mert egy rendes kapcsolatban mindkettőnek oda kell tennie magát egyaránt. Tehát jó hogy tepersz, de az nem egyenértékű avval hogy ő nem tesz érted.
2014. júl. 8. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem a teperés az eléggé gáz lány létedre. én vhogy erre sosem voltam képes. kis kezdeményezésbe nem halt még bele senki, én sem, de ha úgy láttam hogy az érdeklődés nem kölcsönös, rögtön továbbálltam. még akkor sem tudnék fiú után futni, ha tökéletes lenne. mondhtni én is régimódi vagyok.:)
2014. júl. 24. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!