16pink kérdése:
Budapesti lány vagyok, valakinek aki izmos kocka has stb. lenne kedve ismerkedni?
Figyelt kérdés
Még mielőtt elkezdenétek nemvagyok felszínes csak a külsőre ez az esetem ennyi2014. júl. 5. 21:29
1/7 anonim válasza:
Nekem sörhasam van! Cserébe átlagon felüli intelligenciával rendelkezem és remek beszélgetőpartner vagyok. Milyen kár, hogy nem vagyok az eseted..:/ 26/F
2/7 anonim válasza:
Nem Pesti vagyok.. De ha gondolod írhatsz! :)
Max beszélünk egy jót! :)
3/7 anonim válasza:
Menj el állj be az éjjel nappal Budapestbe. Úgyis pont pár napja volt a tv-ben hogy ők hogy gyúrnak a kocka hasra.
4/7 anonim válasza:
Izmos kocka farkam van, az nem jó? XD
5/7 anonim válasza:
Okéska,amennyiben te hosszú barna hajjal,bociszemekkel,feszesen izmos testtel és D kosaras mellekkel rendelkezel.
Nem vagyok felszínes csak külsőre ez az esetem.
18/F
6/7 anonim válasza:
"valakinek aki izmos kocka has"
Egy izmos kocka has elég nehezen tudna írni neked. Ezt csak a hashoz tartozó ember teheti meg.
7/7 anonim válasza:
Legyen legalább egy felsőfokú végzettséged. Kb. 200-as fizetésed. Szép hosszú barna haj, esetleg cuki szemüveg, és feszes popó.
Ha ez megvan valamit már letettél az asztalra.
Én sem vagyok felszines, csak ez jön be.
Puszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!