Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ti szeretnétek ha egy...

Fiúk! Ti szeretnétek ha egy lány akinek tetszel, odamenne hozzád elmondanám mit érez irántad?

Figyelt kérdés
Bejön egy fiú és arra gondoltam hogy simán odamegyek hozzá és elmondom hogy tetszik . Szerintetek jó ötlet ?? :-)

2014. júl. 5. 12:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha nekem is tetszik a lány, akkor még akár be is válhat, ha viszont nem, akkor elég kínos lenne.
2014. júl. 5. 12:24
 2/21 anonim ***** válasza:
igen tetszene
2014. júl. 5. 12:25
 3/21 anonim válasza:
100%
Ha kölcsönös a vonzalom, akkor áldás, ha plátói, akkor átok :)
2014. júl. 5. 12:25
 4/21 anonim ***** válasza:
Ja.
2014. júl. 5. 12:26
 5/21 anonim ***** válasza:
Szeretném persze, de mivel én csúnya srác vagyok, így ez csak egy álom marad számomra.
2014. júl. 5. 12:26
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne mondd azt, hogy tetszik neked, inkább csak beszélgess vele és mondd meg hogy jó lenne valamikor elmenni valahová kettesben. aki nem hülye az egyből tudni fogja, hogy mi a helyzet.
2014. júl. 5. 12:29
 7/21 anonim ***** válasza:

ja az utolsó jobb, nem kell ennyire direktnek lenni. Elég ha leállsz vele csevegni, meg mondjuk de jól nézel ki, vagy de jó a pulcsid/pólód, meg ilyenek szóval ilyen bátorító dumák.

Sokkal jobban jársz. Itt persze hogy bárki örülne neki,,mert... már 1 milliószor le volt írva biztos, de felesleges konkretizálni, elég a dumálás, meg aztán elmenni valahova, inni-enni stb

2014. júl. 5. 12:32
 8/21 anonim ***** válasza:
A 6-os válasz a tuti, a lényeg benne van, és mégsem olyan amitől haza fut ha nincs mersze... :)
2014. júl. 5. 12:32
 9/21 anonim ***** válasza:
Jó is lenne :)
2014. júl. 5. 12:39
 10/21 anonim ***** válasza:
Igen,jó lenne.De velem ilyen maximum álmomban történhet sajnos. :/
2014. júl. 5. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!