Lányok! Kizáró ok, ha egy srác túl sokat csajozott előttetek?
Figyelt kérdés
Srácok véleménye is jöhet. Természetesen nekik a másik nemre vonatkozik a kérdés.
Korotokat és a nemeteket írjátok le.
2014. júl. 5. 00:50
1/3 anonim válasza:
A barátommal most vagyok 1,5 éve együtt. Előttem sok csaja volt, ilyen 1-2 hónapig, és sokat csajozott, sokszor váltogatta őket, de egyik sem volt komoly... Nekem nem volt kizáró ok :)
3/3 anonim válasza:
Nekem inkább vonzó. A párom maga se tudja, hány nője volt előttem, hány egyéjszakás, egy Sziget alatt simán összeszedett több tucatot. Gondolom, ez is benne van abban, hogy egyszerűen isteni az ágyban :) Amúgy nekem is elég sok pasim volt, és a legutóbbi exem ki volt akadva miatta, merthogy egy nőtől ez milyen már. No meg mert több pasival volt dolgom, mint ahány nővel neki. De a párom nem érdekli a dolog, meg se kérdezte, nekem hány pasim volt, pedig én rákérdeztem az ő nőire, amire meg ugye a "nem tudom" választ kaptam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!