Egy nőnek mennyire imponál, ha a srác nagyon gazdag?
Rengeteg pénzéhes nő van.
De ha nem is mindegyiknek a pénz a legfontosabb, az anyagi szempont egyik nőnél se huszadrangú.
Előny.
De ha az a gazdag srác béna a csajoknál/nem ért a nőkhöz, akkor az nem sok jóval kecsegtet. Tudod mi a legjobb? Amikor egy nő nem azért dug veled, mert gazdag vagy, hanem azért mert szexuálisan kíván téged.
A pénz ebben csak kis szerepet játszik. Ha nincs olyan viselkedésed, stílusod, testbeszéded, beszélőkéd, ami vonzó a legtöbb nő számára, akkor a vagyonodat maximum kur-.vázásra használhatod.
A legjobb amit a pénzeddel tehetsz, hogy nőt szerezz az, hogy jól kezdesz öltözködni és a kinézetedet is minél jobbá formálod.
A kinézet változtatás ami minden férfi számára elérhető: Kigyúrod magad, megtalálod a megfelelő arcszőrzet és frizura kombinációt, ami neked a legjobb.
Ha olyan nőt akarsz, aki nem a pénzedért van veled, akkor első sorban a személyiséget kell vonzóvá tenni a nők számára.
Az én esetemben a következő a helyzet. Én nem szeretem az anyagi témát boncolgatni egy új kapcsolat elején, egyrészt nem érzem úgy, hogy közöm lenne ahhoz, hogy ő mennyit keres, mert nem a pénztárcája érdekel, hanem ő maga...visszafelé ugyanez, ne kérdezgessen már, hogy mennyit keresek. Nyilván idővel kiderül úgy is minden, ha mélyül egy kapcsolat...
Kérdésedre a válasz, nekem nem imponál az, hogy ha kérkedik a pénzével, hogy előadja magát, hogy puccos helyekre visz, ha közben meg egy felszínes tuskó, aki csak azt veszi észre ha valaki nem márkás cuccot hord. Engem ez taszít...abban az esetben viszont, ha tegyük fel, hogy pénzes, és van a pénztárcájához mellékelve intelligencia is, és nem a pénzével akar levenni a lábamról, hanem az eszével, a kisugárzásával, akkor azt mondom oké, ez tényleg egy főnyeremény...de csak a pénz, számomra nem imponáló, inkább taszító...bár biztos vannak nők, én is ismerek ilyet, akinek tök mindegy milyen a másik, csak pénze legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!