Miért félek a szép lányoktól, miért érzem olyan senkinek magam mellettük, olyan kisembernek, jelentéktelennek?
Ok. Sokan cseten, meg fb-n, meg mit tudom én, milyen internetes izén próbálnak ismerkedni. De melyikőtök mer utcán odamenni vadidegen lányokhoz, és beszélgetést kezdeményezni velük, netán rögtön megmondani nekik, hogy meg akarjátok ismerni őket.
Én nem neten, cseten, meg ilyen helyeken próbálok ismerkedni, hanem szórakozóhelyeken, plázákban. A múltkor az volt a célom, hogy utcán odamegyek ismeretlen lányokhoz, és megpróbálok beszélgetni velük.
Igaz, fél nyolckor mentem ki, ami egy kicsit késő (sötétedés után a lányok zárkózottabbak), és mindössze két lányt szólítottam meg, beszélgettem velük úgy 5-6 percig.
Utána, ahogy mentem haza, szidtam magamat, hogy mennyire nehezen megy ez nekem.
De legalább megy valami.
Szerintem akármit is csinálsz, a legfontosabb, hogy vedd komolyan magad! Akár vonzó, akár kevésbé olyan nőkkel szemben, megértésre, kommunikációra törekedve, előtérbe helyezve időnként a valódi egymásra hangolódást!:)
Szerintem te semmiképp sem házasságkötés céljából vonzódsz a csinos lányokhoz, hanem szórakozásképpen. Akkor meg ezeket az eseteket mi a bánatért veszed komolyan?:)
Tény, hogy a férfiak szeretnek ismerkedni nőkkel, de ezt nem kell olyan komolyan venni, hogy összezavard az önképed, maradj önmagad, bárkivel is ismerkedsz.
Velem nőként számtalan olyan eset volt, hogy jobban kedveltem egy furcsább, de öntudatosabb férfit, mint azokat akik összevissza megakartak felelni nekem, miközben maguk sem tudták, hogy mit akarnak tőlem.
Itt fogalmunk sem lehet arról, hogy te milyen vagy, "egyszerű" vagy-e, vagy sem. De akárhogyan is, néha nézz szembe magaddal objektíven (ne aszerint, hogy milyennek látnak, vagy milyen szorongásaid vannak, hanem reálisan). Ha vannak hibáid, fogadd el azokat (vagy változtass, amennyiben tudsz), ha vannak pozitív szerethető tulajdonságaid, azokat is számon tarthatod.
Én például fölöttébb negatívnak tartanám azt, ha olyan párom lenne, akin néha azt érzem, hogy csak úgy "beéri" velem, miközben mindenféle vonzó lány után siránkozik. Én nem lennék együtt senkivel azzal a céllal, hogy csak úgy lehessen valakim. Legalábbis az utolsó mondatodból ez jött le.
Eleve, ha alapjába véve nem jó az önképed (vagy jó, ezt te tudhatod), akkor azzal sem érsz el semmit, hogy lemondasz a valódi igényeidről, és azt érezteted a párkapcsolatban, hogy azért vagy vele, mert beéri veled. Szerintem meg eleve nem veszed komolyan magad, ha össze-vissza sóvárogsz itt, és nem ismered önmagad.
Legalábbis nem világos az, hogyha "egyszerűbb lány" hozzád való, akkor miért sóvárogsz más után, akit saját elmondásod szerint nem tartasz magadhoz illőnek. Ezt így senki sem fogja helyetted meghatározni, hogy mi jó neked, de ez így nem komolyan vehető, és ha netán erőre kapsz, és szorongás-mentesen ismerkedsz szép nőkkel, ne akard olyan komolyan vetetni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!