Zsebvirág kérdése:
Lányok! Van kedvetek ismerkedni egy ronda, nem túl értelmes fiúval?
Figyelt kérdés
Magányos vagyok és nem árulok zsákba macskát. :(
19/F
2014. júl. 4. 15:48
11/15 anonim válasza:
Lemaradt, hogy petyhüdt és kisfarkú, csóró, fogyatékos, büdös és igénytelen :)
12/15 anonim válasza:
# 11 Szia! Az én farkam kicsi, ha érdekel!
13/15 anonim válasza:
Én emellé még bunkó paraszt is vagyok, és kéjjel tölt el, ha beverhetem az arcod. Hívj!
14/15 anonim válasza:
Ez nyilván kamu. Ha nem,akkor üzenem a kérdezőnek,hogy ha nem vagy igénytelen,akkor hasonló embereknél lehet esélye. Csak a csúnyácska lányok dötő többsége okosnak mondható. Én is jó jegyekkel próbálom a rondaságot kompenzálni,ha szép pofival nem,majd talán ésszel sikerül érvényesülnöm. Miért mondod magadról,hogy "nem túl értelmes"? Nem vagy kíváncsi a körülotted lévő dolgokra,nem szeretsz olvasni se? Vagy mire értetted ezt? Szerintem,ha van legalább egy tartalmas hobbid vagy legalább értelmesen töltöd a szabadidőd egy részét,már nem lehet olyan vészes a helyzet. Az egyik legfontosabb dolog pedig,hogy mindig legyen egy célod,akármilyen. Most nem a megszállott karrieristákra és a magas egzisztenciára gondolok,csak hogy akarj lenni valaki,ne csak otthon videojátékozó anyámasszonykatonája,akinek eszébe se jut dolgozni,hanem mindig várja,hogy eltartsák. Szerintem ezek nem nagy feltételek,pláne hogy alap igényesség,érdeklődés és célok nélkül nemcsak barátnőd,de életed se nagyon lesz. Ha gondolod írj :) 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!