Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit írnátok egy lánynak...

Ti mit írnátok egy lánynak facebookon, akivel szeretnétek ismerkedni, de még nem ismeritek?

Figyelt kérdés
Nem népszerű csajról van szó, nekem szimpatikus, de nem tudom, hogy mit kéne írnom.
2014. júl. 3. 07:11
 1/6 anonim ***** válasza:
"szia"?
2014. júl. 3. 07:16
 2/6 anonim válasza:

te-szia

ő-szia

te-mizu? :)

ő-semmi, veled?

te-unatkozom, nincs kedved eljönni inni?

2014. júl. 3. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenféle kötekedés nélkül kérdem, nektek komolyan be szokott jönni ez a netes ismerkedés? Nálam soha nem vált még be.
2014. júl. 3. 08:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért!

3-asnak: Nekem bejött. Minden eddigi barátnőmet a neten keresztül ismertem meg, és nem futó kalandok voltak.

Jelenlegi párommal is neten ismerkedtem meg és a napokban lesz 5 éve hogy együtt vagyunk! :)

29F

2014. júl. 3. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: detto, 7 éve vagyunk együtt és neten ismertük meg egymást.
2014. júl. 3. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Hm, gratulálok a két utolsó hozzászólónak, nekem eddig csupa balszerencsém volt a netes ismerkedéssel. Talán egyszer összejön nekem is..
2014. júl. 3. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!