Ti mit írnátok egy lánynak facebookon, akivel szeretnétek ismerkedni, de még nem ismeritek?
Figyelt kérdés
Nem népszerű csajról van szó, nekem szimpatikus, de nem tudom, hogy mit kéne írnom.2014. júl. 3. 07:11
2/6 anonim válasza:
te-szia
ő-szia
te-mizu? :)
ő-semmi, veled?
te-unatkozom, nincs kedved eljönni inni?
3/6 anonim válasza:
Mindenféle kötekedés nélkül kérdem, nektek komolyan be szokott jönni ez a netes ismerkedés? Nálam soha nem vált még be.
4/6 anonim válasza:
Bocs az off-ért!
3-asnak: Nekem bejött. Minden eddigi barátnőmet a neten keresztül ismertem meg, és nem futó kalandok voltak.
Jelenlegi párommal is neten ismerkedtem meg és a napokban lesz 5 éve hogy együtt vagyunk! :)
29F
5/6 anonim válasza:
#4: detto, 7 éve vagyunk együtt és neten ismertük meg egymást.
6/6 anonim válasza:
Hm, gratulálok a két utolsó hozzászólónak, nekem eddig csupa balszerencsém volt a netes ismerkedéssel. Talán egyszer összejön nekem is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!