Hogyan lehet Facebookon jól ismerkedni?
Könnyen, bár attól függ milyen a stílusod, meg a lány mennyire örül neki. Én örülnék, kizárólat ezért regisztráltam fbra, hátha ismerős ismerőse észrevesz vagy ilyesmi. :D
23l
Facebookon? Hát.. Találj ki valamit, pl. Szia! Tegnap veled szemeztem a buszon? vagy, (ha pl. haverod ismerőse) Szia! Téged láttalak tegnap a bulin?
Innentől meg amit válaszol, pl. Nem hiszem, mert nem voltam semmilyen bulin se tegnap... Tényleg? Akkor honnan vagy olyan ismerős? Nem tudom. Merre fele szoktál járni? Felsorol jó esetben valamit, amiből te már meríthetsz témát... :D
Egyébként kell egy jó profil kép, hogy nedvesedjenek, és akkor már akaratlanul is elkezdenek veled flörtölni, mert nem hiszem, hogy elküld egy nem-el ha tetszel neki... ;)
Egyre vigyázz!!! Ha neten ismerkedsz, ne árulj el sok mindent magadról, mert akkor könnyen barát kategória leszel... Még valami: Minél hamarabb találkozzatok élőben, mert kifogysz a mentő témából, pl. suli, utazás, kaja, zene stb... :)
Egyébként 3. (23L) van kedved ismerkedni? :D
(Pl. ezt is írhatod, de ez nem az a macsó stílus, amit gondolom te akarsz... ;) )
Ui.: Légy kreatív..
Még egy kis adalék.
Gondold magad a nő helyébe, pl. egy sima Szia! Mizu? -tól neked felálna? Ugye, hogy nem :)
Neten senkise akkar túl sok mindent elárulni. Azért, hogy ne legyen annyira zárkózott az áldozatod irántad, ahhoz felkel, hogy oldódjon. tehát valamilyen humort kell csempészned a chatbe, lehet az erotikus, de sok leány ezt tolakodásnak nézi, vagy perverz kecsketolónak néznek... :}
Szerintem mielőtt belekezdenél álmaid barna hajú királylányának, várának ostromlásába, készíts ostrom gépet, azaz mentő témákat szedj össze, pl. hova szeretnél elutazni, napozás a balaton mellett vagy hegyi túra, van-e testvéred, szereted-e a kutyákat, hol nyaraltál eddig stb...
Figyelmét könnyebb egy lánynak felhívni, mint megtartani... :)
Próbáld őt beszéltetni, próbálj úgy kérdezni, hogy magát fényezhesse, kérd ki a véleményét is... Pl. mesélnél magadról, hogy milyen lány is vagy?
Minden a kreativitásodtól, fantáziádtól és képedtől függ... ;)
Ha mind a három passzol, akkor a szerencséd kovácsa lehetsz(, velem ellentétben...) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!