Az normális, ha meleg fiú legjobb barátot szeretnek?
Figyelt kérdés
Mar mint en hetero 18 éves lány vagyok, csak mar régóta fogalkoztat a gondolat, hogy ugy szeretnek egy meleg fiú legjobb barátot. Ez az életben is működik? Vagy csak a filmekben van ilyen? :DD2014. júl. 3. 02:25
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Nem tudom, én meleg vagyok, de nem szeretném ha azért barátkozna velem valaki, mert meleg vagyok, hanem azért aki vagyok.
20F
14/17 anonim válasza:
En is meleg vagyok. 17eves vagyok,lehet neked a korkulonbseg szamit de nalam inkabb a belso,mi t kjlso szamit. Ha szeretnel beszelgethetunk es baratkozhatunk. 17/f/m
15/17 anonim válasza:
Én nem vagyok meleg, de nem örülnék neki, ha valaki csak a szexuális orientációm miatt akarna velem barátkozni. Ilyen kezdet tuti biztos nem jó alapja egy barátságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!