Lányok mi volt a legjobb első randitok egy sráccal eddig?
Figyelt kérdés
hova mentetek,mit csináltatok, mitől olyan emlékezetes és jó?2014. júl. 2. 19:00
1/7 anonim válasza:
i'm boy but but.. so fucking terrible.
2/7 anonim válasza:
Amikor sorba fizette a Don Perigon pezsgőket, na az tetszett :D
3/7 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat !!!!!
2014. júl. 2. 19:14
4/7 anonim válasza:
Semmi extrát nem csináltunk, csak sétáltunk és beszélgettünk. Attól volt jó és emlékezetes, hogy jól éreztem magamat vele.
5/7 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz kérdező.
6/7 anonim válasza:
sétáltunk, kávéztunk, aztán megint sétáltunk egy nagyot és végigbeszélgettük az egész délutánt úgy, hogy nem volt kínos csend, meg tudott nevettetni, egyszerűen tökéletes volt és már akkor éreztem, hogy ebből valami komoly lesz, és tényleg az is :)
7/7 anonim válasza:
Nekem meglepő, hogy jó volt, mert szombat este beültünk valahová, utána pedig egy bárba mentünk, és táncoltunk, ami ugye nem az ideálisnak mondott, de a közös hullámhossz megvolt, így nem volt probléma. Folyamatosan éreztette, hogy büszke arra, hogy "egy ilyen jó csajjal" van, mikor összefutottunk egy barátjával, akkor bemutatott neki, az utcán kézen fogott, stb. Összességében kedves és figyelmes volt, sokat kérdezett (nekem fontos, mert magamtól nem könnyen nyitok).
És a vége volt a legjobb, mert kimentünk a folyópartra, és rövid beszélgetés után beállt az a csend, amikor tudod, hogy ez a csók helye, és, hát nagyon jól csókolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!