Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyenkor mi van? Míért csinálj...

Ilyenkor mi van? Míért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, nemrég megismertem egy srácot aki 2 évvel fiatalabb nálam, nagyon bejön nekem már az első perctől, de csak baráti viszonyban vagyunk, minden nap találkozunk. Neki van egy pár éves kapcsolata és nekem úgytűnik szereti is a lányt. Egyébként egy nagyon aranyos, kedves, udvarias srácról van szó. Mikor megismerkedtünk, az első héten nem nagyon vett figyelembe, aztán elkezdett elég sokat mosolyogni rám, főleg mikor összeakadt a tekintetünk, laza flörtnek tűnt nekem, aztán egy hétre rá mintha újból megszűntem volna létezni neki, rám se nézett, teljesen úgy tűnt mintha kerülne, ezt kb 2 hétig csinálta, viszont most újból elkezdte ezt a mosolygós dolgot, de sokkal durvábban, ahogy rámnéz, attól teljesen elájulok és sztem ezt ő is tudja mert mindig röhögcsél hogy mennyire zavarba jövök, persze énis mosolygok rá mivel bejön...emelett elkezdett olyan megjegyzéseket mondogatni nekem amiből teljesen az jön le hogy bejövök neki, hamár valaki beszol nekem, akkor az illetöt teljesen leoltja h beszéljen velem normálisan, meg olyanokat mondd, hogy majd megvéd meg rengeteg ehez hasonló dolgot, amit rohadtul nemértek, hogyha van bnője, akit sztem szeret, akkor míért csinál velem ilyeneket? Ezek amúgy elég feltűnő dolgok. Van valakinek valami tippje, hogy milelhette a srácot? Nagyon összezavar a viselkedése de így hogy kapcsolata van nem tudom hova tenni és addig lépni se akarok. Mellesleg egy közösségről van szó, de mondhatjuk úgy h ő a felettesem és elvilegesen nemlehetne köztünk barátságnál több. De akk mégis mi a francér csinálja ezt, ráadásul ilyen feltűnően bnő melett? A normális válaszokat előre is köszönöm!

2014. júl. 2. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy drogozik
2014. júl. 2. 17:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem drogozik XD
2014. júl. 2. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
össze akar jönni veled csak fél be vallani magának is
2014. júl. 2. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Meny oda hozzá húzd le a nadrágját és szo@d le!
2014. júl. 2. 17:23
 5/9 anonim válasza:
Sajnos a férfiak többsége barátnő mellett is előszeretettel flörtöl. Nem biztos, hogy akar is valamit, de szerintem neki is jól esik, ha tetszik egy nőnek, legyezgeti a hiúságát. :) Ártalmatlan munkahelyi flörtnek gondolom, de ha komolyabban érdeklődni kezd irányodban, szerintem addig semmiképp ne menj bele, amíg kapcsolatban van, mert annak csak kihasználás lenne a vége.
2014. júl. 2. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Tudod mire tippelek?

A jó öreg kettőt jobbra kettőt balra figura, mikor otthon egy kicsit fasírt van, ne adj Isten nincs pina, gondolkodóba esik, hogy váltson-e.. ;-)

Sajnos, szerintem, Te csak egy kapaszkodó vagy, ha dobban otthonról, vagy ha külön élnek, a jelenlegi kapcsolatából megugrik, a Te válladon jó lesz kisírni magát, és mivel pontosan tudja, hogy tetszik neked, és tárt karokkal fogadod...

Egyet tehetsz, másokkal is flörtölj előtte, ha nem vált ki belőle semmilyen érzést akkor lapozz, ha igen akkor mond meg neki döntsön gyorsan, mert most van nyár, fürdőruha-pasihegy.. hajrá!!!

2014. júl. 2. 17:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 köszi az értelmes válaszokat, egyébként volt már hogy mással foglalkoztam huzasomabb ideig, nem direkt h féltékennyé tegyem, hanem alapbol mással haverkodtam, volt h nemnagyon érdekeltem, de volt hogy odasündörgött és bekapcsolodott a beszélgetésbe vagy éppen távolabbrol figyelgetett.
2014. júl. 2. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os, megelőztél.
2014. júl. 2. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Na igen, tipikus jó neki az a megnyugtató érzés, hogy bármikor rád mozdulhat, ha potenciális fütyköst lát a közeledben simán befélt.. :)

Igazi, szemétláda lehet, hagyd a fortélyokat, egy alkalmas pillanatban kényszerítsd, hogy valljon színt...

Tisztázd vele, hogy az se gond, ha így van amiket leírtam, (és amiket te is tuti érzel, csak elhallgattatod a belsőhangocskádat), de valljon színt, ne rabolja az idődet.. Mert, ha nagyon belehergeled magad a témába, csak beléd törli a farkát, és még az is lehet, hogy a csaját se dobja, de ha így lazán megkérdezed tőle, (minél előbb!!)

hogy- "Mi a pálya kettönkkel? Egyrészt megleped, nem tud olyan gyorsan valami frappáns hazugsággal előállni, figyeld a szemét, másrészt Te is megnyugodhatsz.. :)

2014. júl. 2. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!