Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, ha van felesleg...

Férfiak, ha van felesleg rajtatok, elnézőbbek vagytok azokkal a nőkkel, akik ugyanilyen helyzetben vannak?

Figyelt kérdés

Nem merek kezdeményezni egy srácnál, aki tetszik nekem, mert kövér vagyok. Viszont az utóbbi időben ő is magára szedett némi súlyt. Kifejezetten vékony volt. Képekről tudom. Viszont most meglátszik rendesen hogy "nagyobb" lett. Arcán, pociján stb. Mondjuk nekem így sokkal de sokkal jobban tetszik. Még nem beszéltem vele soha, mert általában nem szoktam kezdeményezni. Viszont nem is mernék, ha tudnám, hogy lenéz. Van valami esélye annak, hogy ha most ő is kicsit mackósabb, a ducibb lányok is bejönnek neki? Vagy ez nem változik abban az esetben, ha a férfi meghízik, az igényei, az ízlése megmarad?

18/l

2014. júl. 1. 19:12
1 2
 11/11 hőcserélő ***** válasza:
Hát most nem azé de én tartom el azt a luvnyát nincs semmi más dóga mint az edzőterembe járni meg figyelni a súlyára, nehogy már beszólogasson nekem hogy feszül a bmwben az ingem a sörhasam miatt!
2014. júl. 19. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!