Mennyire nem mindegy melyik autós iskolát választom? Miskolcon melyiket ajánlanátok? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Először is 4 iskola van ami szóba jöhet, de egyikről sincs információm, csak amit a weboldalukon láttam. Az alapján B kategóriára 130-135 ezer között mozognak az árak.
Viszont volt diákoktól nincs tapasztalati információm, hogy melyik a jobb, melyik az amelyiket kerüljem..
Egyáltalán mennyire nehéz letenni a jogsit?
Még sosem vezettem, 0 tapasztalattal rendelkezem. Légyszi normális válaszokat adjatok. Köszi.
2014. júl. 1. 17:16
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok, miért fontos ez? Előítéleteidet kérlek tartsd meg, ha amiatt kérdezted.
2014. júl. 1. 17:21
3/4 anonim válasza:
a 130-135 ezerhez tegyél hozzá még vagy min. 20 pótórát, mert mint láthatod 30 órát kell levezetni, visz ez alatt nem jön össze az 580km, 30 óra alatt vagy 300km lesz meg
tehát +60ezer kb min.
4/4 anonim válasza:
Annyi azért nincs. Nálam 20 volt a KRESZ óra, 11 a Kresz vizsga, 7 az elsősegélyvizsga, számolj kb átlag 3/1óra vezetéssel, 12 a forgalmi vizsga. Tehát 20+11+7+3*30+12 ~ 130 körül fog kijönni. Az adott kilométerszámot meg levezeted, az max akkor nem jön össze ha k'rvasokat állsz dugóban. Ez Pesten jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!