Lopakodó autósiskolával tapasztalatok, véleményetek?
Köszönöm a válaszokat!:)
Utolsó: Buktál meg, ha igen akkor hányszor és miből?
szia, én januárban kezdtem el ott a kresz tanfolyamot. sztem rendesek. igaz, h amelyik pasi tartotta a kresz tanfolyamot, nem volt szimpi nekem, de ez egyéni dolog. jó árban van a jogsi náluk. bár a terem nagyon kicsike. a falra vetítik ki az kresz tudnivalókat. a pasi olvassa fel őket. könyvet lehet náluk venni. meg kresz gyakorló cd-t. nem érdemes közel ülni a falhoz,ahova kivetítik a cuccot, mert nekem még hátul is fájt a szemem.
az elsősegély tanfolyam 4 órás volt csak. nagyon gyorsan darálta le a csaj. körmölni kellett sokat. a kötelező feladatokat az elsősegélyen, a stabil oldalfektetést, meg az újraélesztést be kellett mkinek mutatni, de az úraélesztéses dolog nem nagyon vált be, mert már nem tudom milyen mélyen kellett a babát nyomni meg ilyenek....segített a nő, h mikor mit csináljak stb. és így meg annyira nem lehetett megjegyezni. a kötéseket gyorsan megmutatta, de olyan gyorsan, hogy kb megjegyezni sem tudtam. ott voltunk egy másik csoporttal abban a kicsi teremben, és ott volt ugye az elsősegély tanfolyma is. sztem a vöröskereszttől hívták a nőt.
ha van kérdésed még, nyugodtan írj privit.
köszönöm a választ:)
Annyi a kérdésem hogy mennyire szigorúak, illetve nagyon buktatósak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!