Miért van az hogy a fiúk többsége csak a modell alkatú nagyon csinos lányokat veszik észre? Holott a molett alkatú lányok is ugyan olyan emberek, sőt lehet még normálisabbak. 19/L
A férfiak kicsit vizuálisabbak, hamarabb döntenek a külső alapján (ld. a válaszok nagy részét itt). Tehát sokszor nem úgy választanak, hogy mennyire vagy ember, hanem hogy mennyire vagy vékony és gyönyörű (kivételek nem megsértődni!).
Másfelől annyi kis eszük van, hogy azt hiszik a fogyás csak abból áll, hogy kicsit eltornázgat az ember, ezért betudják a kövérséget szimpla lustaságnak, pedig én több ducibb lányt ismerek, aki keményen diétázik, sportol, mégis nehezen fogy, amíg egyik-másik vékony meg csak mereszti a fenekét, zabál, semmit nem csinál, mégsem hízik. Én sem tudtam egy kilót sem felszedni hosszú évekig, pedig tudok enni rendesen, úgyhogy tudom, mit beszélek.
Igazság szerintem én nem is hibáztatom azt, aki ennyire külsőorientált, hiszen szerintem meg a vékony és az izmos pasik a rondák, nekem a macis alkat tetszik, tehát alapból ez a típus volt mindig picit előnyben nálam ismerkedéskor.
Ha nem vagy elégedett az alakoddal, komoly munka áll előtted, kemény diéta főleg, a sport inkább csak kiegészítés, persze kell az is. De szerintem így sem biztos, hogy nem találsz magadnak valakit, ha nem mértéktelenül vagy elhízva. Ha igen, akkor a egészséged érdekében is meg kellene próbálni kicsit leadni.
22: Miért hiszed te is azt, hogy a diéta fogyasztja le az embert INKÁBB, mintsem a mozgás?
A zsír csak attól ég, ha mozogsz, ha nem eszel semmit, de nem is mozogsz, nem lesz nagy változás. Ezt felfoghatná minden olyan ember, aki a diétás kólától várja a csodát...
Én konkrétan úgy adtam le 4-5 hónap alatt 20 kilót, hogy fel sem álltam a székből és egész nap a gép előtt ültem. Egyedül csak a táplálkozásra figyeltem oda. Csak vizet ittam, teljes kiőrlésű kenyeret fogyasztottam és néha beiktattam egy lénapot.
Azóta is tartom a súlyomat.
Igazából az a lényeg a fogyásnál, hogy el kell érni a kalóriadeficitet. Ha nem mozogsz, akkor is el lehet érni, csak akkor annyit is kell enni/inni. Bár tény, hogy sok mindent befolyásolhat a genetika is, ezt nem tudom.
És 10ből hány ember lenne rosszul, ha lénapot tartana? Főleg ha kövér és nyilván nagyobb étkezéshez van szokva.
Neked mákod volt, hogy ezzel lefogytál.
De ez szerintem sok embernek nem sikerülne.
Mindenesetre gondolom formásabb nem lettél 0 mozgással. Ahhoz fel is kéne kelni a székből...
# 25:
Este bedobtam egy műzlit, úgyhogy nem voltam rosszul. Formám valóban nincs, de nem is az volt a célom. Magas volt a vérnyomásom, így azt kellett valahogy mérsékelni.
(kandúr vagyok btw.)
"Miért hiszed te is azt, hogy a diéta fogyasztja le az embert INKÁBB, mintsem a mozgás?"
Igaz, én mindig inkább vékony voltam, de azért 30 körül nekem is elkezdtek kicsit felszaladni a kilók. Hiába mozogtam, tornáztam, futottam napi összvissz 2-3 órát, több hónap alatt sem volt igazán változás, erősebb lettem, de ami feljött, az ugyan ott is maradt. Diétával ellenben sokkal jobb eredményt értem el. De az amúgy is duci barátnőim is hiába jártak el tornázni, mellette futni, nekik sem használt. Úgyhogy tapasztalat.
Én nem vagyok sovány, molett sem. Mindig mikor kérdezem, hogy milyen alkatom van régebben a fiúktól most 3 éve barátomtól. Mindig azt mondogatja: pont jó. Tehát az a jó szerintem, ha egy lány nem is kövér de nem is sovány hanem középen van valahol. Van feneke, combja melle. Én pl combra hízom ezért kicsit nagyobbak a combjaim az átlag lányoktól, de a hasam lapos. Mondjuk sokat tornázom is, mindig figyelnem kell, hogy ne hízzak el.
Remélem neked is sikerül lefogyni. Én a kardió gyakorlatokat ajánlom torrent oldalakon sok fajta van fent. Illetve a futást. Napi 5-percel kezd először utána hetente 10 perc, 20 perc , 30 perc. Én régebben napi 30 percet futottam. Mostanában itthon kardiózom. Diétázni nem diétázom próbáltam, de annyira szeretem a fagyit :P, meg a műzlit :) De csak mértékkel és keveset. Nem felfalni egy egész nagy dobozzal a fagyit vagy ilyesmi. Tehát minden édességből egy kicsit.
A fogyás elején, kerüld a cukros és lisztes ételeket. Ha már egy 5kgram lement, akkor jöhet egy kis édesség. Műzli pl.
Remélem tudtam segíteni
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!