Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy a fiúk...

Miért van az hogy a fiúk többsége csak a modell alkatú nagyon csinos lányokat veszik észre? Holott a molett alkatú lányok is ugyan olyan emberek, sőt lehet még normálisabbak. 19/L

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 17:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nincs igazad kérdező! Esetleg néhány fiúra igaz lehet, de itt vidéken ez nem jellemző! Nekem is volt már egy "husi" barátnőm, sőt, van pár haverom, akikre szintén nem igaz az állításod! 19/F

(Jó, elismerem, a nagyon dagadtakra (130Kg+) én is úgy nézek, hogy nehogy elüssem, mert összevérezik a kocsit)

2014. júl. 1. 17:17
 12/28 anonim ***** válasza:

Miért van az hogy a lányok többsége csak a modell alkatú nagyon jóképű, gazdag, nagymenő fiukat veszik észre? Holott a kevésbé jóképű, mondjuk értelmesebb és kedvesebb srácok is ugyan olyan emberek, sőt lehet még normálisabbak.

Igy már leesett a megoldás?

2014. júl. 1. 17:17
 13/28 anonim ***** válasza:

Nem kell a siránkozó szöveg.

Zavar? Fogyj le!

Ha nem akarsz lefogyni akkor ne hisztizz és tudd h nehezebben találsz valakit.

és ez mindenkire igaz aki nem valami betegségből kifolyólag dagi.

2014. júl. 1. 17:20
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Vékony vagyok, le se szarnak...

Amúgy a molett lányok mitől lennének normálisabbak? Mikor sokan hajtogatják, hogy aki vékony, az beteg és sanyargatja magát, a pasik pedig a vanmitfogni-lányokat szeretik és csak a kutyák játszanak csontokkal, na, akkor különösen normálisak szerintem is.

2014. júl. 1. 17:22
 15/28 anonim ***** válasza:

Szóval te a pocakos, kevésbé jól öltözött férfiakat nézed meg az utcán...

Molettség ellen lehet tenni is, nem pedig jogtalanul "követelőzni" ha már egyszer lusta vagy lefogyni.

2014. júl. 1. 17:23
 16/28 anonim ***** válasza:
Irj es megduglak
2014. júl. 1. 17:23
 17/28 A kérdező kommentje:
Sajnos én egy betegség alatt híztam meg. A betegségem előtt simán felfogytam, de a műtéteim alatt felszedett kilók most nem akarnak lemenni, én már mindent megpróbáltam, de nem használ semmi....
2014. júl. 1. 17:28
 18/28 Noydra ***** válasza:

Miért kell minden duci lánynak nyafognia és elkönyvelnie a nála jobban kinéző lányokat ostoba cicababáknak, ahelyett, hogy vagy megszeretnék magukat, vagy változtatnának magukon?

Egyébként aki duci lányt én ismertem, a nagy részük undorító f.a.szkalap volt.

2014. júl. 1. 17:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát betegség ide vagy oda könyveld el h nehezebb lesz.
2014. júl. 1. 17:34
 20/28 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy nehezebb, és már kezdek beletörődni hogy ez van...
2014. júl. 1. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!