Eddig csak pozitív tapasztalataim vannak itt, bár való igaz, hogy nem szoktam csak úgy ráirkálni emberekre, így nem is nagyon van minek rosszul elsülnie.
2014. júl. 1. 15:06
12/20 anonim válasza:
Az az előnye(és hátránya), hogy totál névtelen, nem kell egy béna társkereső profilt csinálnod, amit aztán csak akkor tudsz kihasználni ha fizetsz. A nők nem ítélnek el elsőre, így tud érvényesülni a belső.
2014. júl. 1. 15:14
13/20 anonim válasza:
nagyon sok a : "talizzunk most és megmutatom a farkam " típusú ember . és csak azt írtam ki hogy unatkozok beszélgetnék O.o (L/17)
2014. júl. 1. 16:42
14/20 anonim válasza:
ja beszélgetőpartnert lehet találni nagyon jót azon kívül eddig bármikor mutattam képet bárkinek könyörögtem h legyen őszinte, az sem baj ha nem jövök be neki csak mondja meg hát elárulom h mind egy hazug pics***a aki itt van egyik sem írt többé vissza egyik sem és ez eddig 12 lány.
Egy NEM is elég lett volna. Itt is csak mondják a nők a szépet meg a jót magukról aztán mindig kiderül h a fele sem igaz.
Nem baj ha nem tetszem nekik mondtam is nem 1x de egyik sem írt visdsza.
2014. júl. 1. 17:16
15/20 anonim válasza:
"nagyon sok a : "talizzunk most és megmutatom a farkam " típusú ember . és csak azt írtam ki hogy unatkozok beszélgetnék"
Ez már megint mellébeszélés! Én soha nem akarok senkivel sem szex chatelni, és a micsodám sem mutogatom soha, ennek ellenére nem áll velem itt szóba egy lány sem!
2014. júl. 1. 22:17
16/20 anonim válasza:
bocsi engem az ilyen emberek találnak meg ... sorry ... :P
2014. júl. 1. 22:43
17/20 anonim válasza:
És ha valaki normális stílusban ír, annak miért nem válaszoltok lányok??
2014. júl. 1. 22:44
18/20 anonim válasza:
ne tőlem kérdezd >.< !!!! általában válaszolok azonnal ha az oldalon vagyok
2014. júl. 1. 22:45
19/20 anonim válasza:
Általában azzal koptatnak le a csajok, hogy túl érzékeny vagyok, ha meg bumeráng a pasi, akkor meg az a bajotok... Ki tud rajtatok elmenni?
2014. júl. 1. 22:47
20/20 anonim válasza:
hát akk meg van mind a kettőnknek a rossz tapasztalatunk : D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!