Fiúk, mit szólnátok ahhoz, ha egy ismeretlen lány odamenne hozzátok, és kijelentené, hogy tetszel neki, majd elmenne? 16/L
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 12:01
21/30 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy miért szégyell szemüveget hordani, mert lehet, hogy most nincs rajta, de biztosan szüksége lenne rá, ha én tetszem neki.
22/30 A kérdező kommentje:
Kac kac. Van itt egy enyhe önbizalom hiány.
2014. júl. 1. 14:06
23/30 anonim válasza:
hát én már rég várok erre, ha ezt csinálná egy csaj én meg megfognám a fejénél és megcsókolnám :D
24/30 anonim válasza:
egyértelmű utána mennék és elhívnám egy randira :D
25/30 anonim válasza:
8. Kommentelő: egyet értek
10. Kommentelő: nem értek egyet
26/30 anonim válasza:
Van barátnőm, szóval udvariasan megköszönném, és közölném, hogy mi a tényállás.
27/30 anonim válasza:
Nem szeretem mikor a hozzád hasonló korú lányok ilyeneket csinálnak, mert nem tudom komolyan venni őket, olyan gyerekesek. Ha más stilusban probálkoznál jobban bejönne!
28/30 anonim válasza:
(16 évesen én összef*stam volna a bokám, azt szóltam volna.) Nem engedném, hogy ilyen angolosan távozzon, utánamennék :) De amúgy értem én, hogy csak nem tudnál a végtelenségig beszélgetni, és nem akarsz ott ácsorogni mellette, ezért azt mondanád, hogy oké, csá, majd találkozunk. Ehhez meg kellene beszélni valamilyen találkozót, vagy - ami egyszerűbb - email-címet cserélni.
Meghoztad a kedvemet, hogy én is ezt csináljam (végre). Vagyis nem, mindig is kedvem lett volna hozzá, amilyen sok szép lány van. Egyszer egy cetlin odaadtam a címemet egy lánynak, pár szó kíséretében, de ez nyilván hatástalan hadművelet :(
29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Kis önbizalmat öntöttetek bekém. Szóval a velem egykorúaknak tetszene nagyjából ez a fajta közeledés...
2014. júl. 4. 11:14
30/30 anonim válasza:
Igen (bár én 27 éves vagyok), és irigykednek arra a 200-ból 1 fiúra, akikhez odamennek a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!