Nemtudom hogy tetszem-e en is neki?
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel sokaig egy kozossegben voltunk. Itt ismertem meg de igazabol most kezdett el tetszeni nekem. Nem tul sokat beszeltunk de ha megis akkor nagyon jol ereztem magam vele. Irtam neki mostanaban neten de nem tunik tul aktivnak nem valaszol azonnal es o sosem ir nekem. Viszont olyan kedvesen ir nekem hogy nemtudom eldonteni hogy most kolcsonos-e a dolog.
Szerintetek mit csinaljak? Hogy lehetne ezt kideriteni?
2014. jún. 30. 22:25
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen lány vagyok!Várom,hogy a fiú hívjon,írjon sokadjára!Írj csak neki! Neked kell keresned!Tudom,hogy kétesélyes a dolog!Viszont,ha nem ír neked,de ha ráírsz és nagyon kedvesen beszél veled az nagyon jót jelent!Ezt én már csak tudom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!