Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az idősebb férfiak miért...

Az idősebb férfiak miért fiatalabb lányokat akarnak szeretőnek? Miért nem a korosztályukban válogatnak?

Figyelt kérdés
Erre mindig is kìvàncsi voltam,mert sose tudtam ràjönni arra,hogy egy idősebb férfi aki szeretőt akar miért a 17-18-19-20 éveseket keresi szeretői posztra.
2014. jún. 30. 21:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%

20:

"Mert 10 év meg két gyerek után mondjuk én sem leszek már annyira fiatal és akkor mi lesz, keres egy másikat aki a lánya lehetne?

Igen, gondolom az ilyen pasiknál ez így szokott lenni."

Milyen szemüveg az, ami mögül ilyen torzan lehet látni a világot? Milyen az a psziché, amely nem képes elképzelni, hogy egy férfi is kötődjön a családjához? Vagy akár a saját gyerekéhez, akit nem akar elveszíteni. Hogy születik a feltételezés, hogy a férfiaknak olyan könnyű otthagyni a gyereket, a családját és annak biztonságát?

Rosszul gondolod. Úgy keresek 20-28 körüli nőt feleségnek, hogy tudom, hogy ő is meg fog öregedni. Csak

1. Lassabban (=később), mint én.

2. Lesz ideje picit ráérősebben gyerekeket szülni. Én egy nő számára huszonéves korban tartom a legegészségesebbnek a gyerekvállalást, ezért olyan nőt keresek, aki ebben is a partnerem tud lenni és ő is szeretne mondjuk 22 vagy 25, 27 évesen szülni.

Önnelentmondásod:

"Nálam nincs preferált korosztály, a nagy korkülönbség nyilván minden irányban kerülendő"

"De aki eleve korosztály, testmagasság stb alapján válogat, az nyilván nem nyitott a másik személyiségére."

Most akkor számít neked a kor vagy nem?

Amennyire te logikus megfontolás alapján kerülöd a nagy korkülönbséget én ugyanannyira logikus megfontolás alapján kerülöm a velem egykorú, vagy idősebb, tehát 30 év körüli vagy feletti nőket. Ugyanazt mondjuk, csak már korcsoportot részesítünk előnyben.

2014. júl. 1. 10:41
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem önellentmondás amit írtam, csak te akarod annak látni. Az én életemben eddig két pasi volt, az egyik hét évvel fiatalabb a másik hét évvel idősebb. A barátnőim szoktak is szórakozni a hetes szám ilyen ismétlődésén. Én a szélsőségekről beszéltem (nem fogok liliomtiprást elkövetni egy 16 évessel mondjuk stb.), nem arról, hogy kizárólagosan egy irányba hajazzak. (Tehát beleszerethetnék egy 16 évesbe, csak nem fogom kivitelezni a dolgot, mert nem etikus, ennyi.)

És nem azt írtam, hogy a férfiak általában lecserélik a nőjüket, hanem az ilyen gondolkodású férfiak, akiknek a kor ilyen fontos(ignorálom a harminc felettieket bár én is az vagyok stb.)Láttam már ilyet nem egyet, nem az én gondolkodásom az eltorzult.

Én csak arra akartam utalni hogyha beleszeretsz valakibe akit megismersz, lehet fiatalabb vagy idősebb is nálad, nem számít. Ez a szerelem. Az, hogy te előre kijelented, hogy pl.csak max 28 éves korú partnerig lehetsz szerelmes, az az én felfogásom szerint nem igazi szerelem mert nem spontán hanem hidegfejű kiválogatása az általad említett "lehető legjobb"nak. Ami persze koránt sem biztos, hogy az.

Lehet, hogy elmulasztasz egy lenyűgöző harminc éves nőt aki fantasztikus egyéniség, szép és tudna téged szeretni, mert te kiválogatod a frissebb husit aki csak 25 és fele olyan egyéniség, de mégiscsak feszesebb a segge....

És ezek után megsértődsz ha valaki felveti, hogy elhagyod-e majd, ha ellöttyed a hátsója. Természetesen nem azt mondom, hogy biztosan ezt fogod tenni, csak a kérdés azért merül fel, mert ugye, mint mondtam, láttunk már ilyet a nagyvilágban.

Természetesen látom, hogy teljesen más rugóra jár az agyunk, úgyhogy nem fogok itt vitatkozni. Mindenki éljen úgy ahogy akar. Az én eredeti, első válaszom amúgy is a kérdezőnek szólt.

2014. júl. 1. 11:54
 23/24 anonim ***** válasza:

Oké, de nem a 25 éves fele olyan jó belsejű nőt választom ki.

Inkább a belsőre ugyanolyan (vagy jobb) 25 évest, mint a 35 évest. A feszes test csak egy előny. 20-25 éves korban is találok olyan nőket, akik megállapodnának, gyereket akarnak ebben a korban és én őket preferálom.

2014. júl. 1. 12:02
 24/24 Kistál_és_a_torz válasza:

Ne keverjétek a dolgokat !

A szerető az egy dolog.

A családalapítás egy másik dolog.

2014. aug. 21. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!