Mennyire jönne be egy érett tinilánynak egy tapasztalt, figyelmes, idősebb srác?
Mi számít tini lánynak? Mert egy 13 évesnek még nem biztos... Amúgy az elsőnek van igaza, amíg nem megb*szni akarsz, és nem vagy szatír, sorozatgyilkos, vagy egyéb, addig azt mondám, inkább az idősebbek... Én 16 vagyok, és nekem például a legtöbb korombeli srác éretlen ( tisztelet a kivételnek), de a korkülömbség nálam max 5-7 év... Egyébként vannak olyan tizenévesek, akik valószínűleg összejönnének veled, de vedd figyelembe, hogy ezeknek a kapcsolatoknak altalában 3 hátulütőjük van:
1. Valószínűleg a lány még tapasztalatlan, te meg felnőtt férfi vagy... A többit következtesd ki.
2. A lány szülei nem valószínű, hogy odáig lesznek ezért.
3. Ha besokallnak, simán feljelenthetnek, mert egy idióta törvény miatt elvileg nagykorúnak nem lehet kiskorúval kavarni, már egy csókért is jöhet a pénzbírság, börtön, stb. ( de ezt azért nagyon kevesen tartják be )
Ettől függetlenül vannak ilyen kapcsolatok, akár neked is lehet. :)
Nekem nagyon.
De a Szüleim miatt Sosem lesz ilyen barátom.
"3. Ha besokallnak, simán feljelenthetnek, mert egy idióta törvény miatt elvileg nagykorúnak nem lehet kiskorúval kavarni, már egy csókért is jöhet a pénzbírság, börtön, stb. ( de ezt azért nagyon kevesen tartják be )"
Ha elmúlt 14 éves akkor csinálhtja 18 év felettivel.
Sőt egy 12-14 éves csinálhatja egy 14-18 évessel is! 18 Felettivel még nem.
Tehát a törvény lazult tavaly nyáron. Sokan nem tudják.
Bár ettől még ha besokall behazudhat egy nemi erőszakot és azt ebben a korban súlyosabban büntetik. Na meg ebben a korban a fiúk és a lányok is változnak mint a tavaszi szél.
1. te nagyon butuska naiv vagy!
Mi a fenéről beszélsz? Olyan férfi nincs a földön aki ne akarna megfektetni! Ha ilyen férfit akarsz akkor annak valami baja van, aszexuális, vagy impotens, vagy nőgyűlölő!
Ha egy pasinak bejössz akkor naná hogy meg akar fektetni! Amilyen hamar csak lehet! Ez az egészséges mentalitás. Na és, mi ezzel a bajod? Ki mondta, hogy neked ezt el is kell tűrnöd, együtt döntitek el! Ha nem akarsz szexet 3 napig akkor nem lesz, ha egy hétig akkor addig nem lesz stb. Ha megvár a pasi akkor is meg akar fektetni, csak türelmesebb, ettől még a célja nem változik!
Ha beléd szeret ha nem, akkor is meg akar fektetni az első perctől kezdve, hogy megtetszettél neki!
Istenem, miért csinálják egyes nők ezt a hülye cirkuszt meg ezt a bugyuta álszent érintetlen érinthetetlen műimázst? :(
Annyira gáz, és annyira béna, hogy a saját vágyaidat valami sablonos jókislány álarc mögé bújtatod!
Mintha te nem akarnál egy jót bąszni azzal akitől benedvesedik a puncid, most másoknak akarsz hazudni vagy magadnak?
Komolyan nem értem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!