Megfigyeltem valamit és baromira zavar. Miért is van ez?
Figyelt kérdés
Ha egy lány jellemre vagy külsőre nem tökéletes esetleg mindkettő, akkor is van párja, de ha egy fiú akár külsőre, akár csak jellemre mondjuk kicsit félénk, csendes, visszahúzódó, gátlásos, akkor már egy lány sem akar vele ismerkedni meg járni, sőt mintha emberszámba se vennék az ilyen fiúkat. Miért van az, hogy a lányoknak lehetnek testi vagy jellembeli hibái és még így is jutnak párhoz, ellenben egy fiúnak tökéletesnek kell lennie ahhoz, hogy egy lány akarjon tőle valamit? Ez olyan szomorú, mert én ronda is vagyok meg kicsit gátlásos, önbizalomhiányos is, igaz sokat tudok beszélni szinte bármiről, sokat olvasok, meg szeretek humorizálni, hülyülni, de hát ha egysszer ronda a fiú, semmi esélye a lányoknál.2014. jún. 30. 20:29
11/12 anonim válasza:
A kérdésben ott a válasz: félénk, csendes, visszahúzódó, gátlásos
12/12 anonim válasza:
Most olvasom 5. válaszoló jól beszél! Grat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!