Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megfigyeltem valamit és...

Megfigyeltem valamit és baromira zavar. Miért is van ez?

Figyelt kérdés
Ha egy lány jellemre vagy külsőre nem tökéletes esetleg mindkettő, akkor is van párja, de ha egy fiú akár külsőre, akár csak jellemre mondjuk kicsit félénk, csendes, visszahúzódó, gátlásos, akkor már egy lány sem akar vele ismerkedni meg járni, sőt mintha emberszámba se vennék az ilyen fiúkat. Miért van az, hogy a lányoknak lehetnek testi vagy jellembeli hibái és még így is jutnak párhoz, ellenben egy fiúnak tökéletesnek kell lennie ahhoz, hogy egy lány akarjon tőle valamit? Ez olyan szomorú, mert én ronda is vagyok meg kicsit gátlásos, önbizalomhiányos is, igaz sokat tudok beszélni szinte bármiről, sokat olvasok, meg szeretek humorizálni, hülyülni, de hát ha egysszer ronda a fiú, semmi esélye a lányoknál.

2014. jún. 30. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Dehogyis... én meg azt vettem észre, a fiúk belemerülnek a világfájdalomba/utálni kezdik a nőket, ha sorozatban sikertelenek. A lányok viszont csendben tűrik... mindenkinek vannak kikötései, hogy milyen párt akar. Vannak hibák, amiket el lehet nézni, de a nagyobbakon változtatni/kompenzálni kell, és egyszerűbb lesz.
2014. jún. 30. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondod hogy semmi esély vagy csak eldöntötted, hogy neked nincsen esélyed?
2014. jún. 30. 20:33
 3/12 anonim válasza:
0%

Tudod.... mert az emberek idióták. Mindenki azt mondja, hogy a belső így meg úgy a legfontosabb. Süket duma!!

A nők egyre igényesebbek, pont ezért. Azért, mert a férfiak már túlságosan félénkek megmittudomén. A nők a határozott és magabiztos férfiakat kedvelik, mert csak mellettük érzik biztonságban magukat.

16/L

2014. jún. 30. 20:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Sajnos egy kicsit felszinesnek tartom magam, de nem a tokeletes fiuk tetszemek. Jobban szeretem ha van valami kulonleges egy fiuban. A csendes, visszahuzodo dologrol pedig legyen eleg annyi, hogy en is ilyen vagyok, es a hasonlo fiuk jonnek be.
2014. jún. 30. 20:37
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Ez én vagyok bmeg:

[link]

És igen, őt is megdugtam. NEM CSAK A KINÉZET SZÁMÍT EGY FÉRFINÁL!

Pont hogy ezt nézd. Férfiként szerencséd van. A férfiaknak csak a nők kinézetére áll fel. Leszarjuk hogy milyen a nő belül, attól még megdugnánk. A nők viszont közel sem csak a férfiak kinézetőtől nedvesednek. Sőt! Egy nőt pont hogy sokkal jobban vonz a férfi személyisége, ha azt hagyja kibontakozni és ha az a személyiség megfelelő.

Ezekkel van baj nálad: "gátlásos, önbizalomhiányos is" - Meg azért is, mert hülye barom vagy és azt hiszed hogy a kinézeted számít kizárólag.

Tudod mi a különbség köztem aki ronda vagyok de értek a nőkhöz és egy jóképű férfi között aki ért a nőkhöz? Az hogy neki 3 lányt kell leszólítani, hogy sikere legyen. Nekem meg 10-et. De találni fogok olyan csinos csajt, akinek sokkal kevésbé számít a kinézetem. Ha jól adom elő magam neki, jó stílusom van, vonzó viselkedésem, testbeszédem, jókat tudok mondani, akkor lehet találni könnyen olyan JÓ nőt, akit nem zavar, hogy ronda vagyok.

22/F

2014. jún. 30. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

GZ utolsó, az a csaj nagyon adja!

És baszott nagy igazságot írtál.

24F

2014. jún. 30. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Legyél tisztában az értékeiddel, ne add fel, ha nem jön össze valakivel. Ha tényleg jó a humorod, művelt és tájékozott vagy beszélgetni és odafigyelni is tudsz, tuti, hogy találsz megadnak barátnőt, nem is akármilyet!
2014. jún. 30. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Abszolút egyetértek. Én sen vagyok adonisz, nem vagyok magas, viszont magabiztos, céltudatos, stb. És ez nagyon sok sikert jelentett a nők terén. És ezt érzik...
2014. jún. 30. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:
#5-ös kicsit nyersen, meg eléggé általánosítva írta le a dolgot, de ez talán felnyitja egy kicsit a szemed. Ha akarsz valamit, azért tenni is kell. Erre nem kifogás az önbizalomhiány, meg a külső, mondom ezt csendesebb, önbizalomhiányos lányként. Megtanultam cselekedni, ha szükséges. Te férfi vagy, úgyhogy neked sem ártana.
2014. jún. 30. 20:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Ekkora ökörséget... Barátom félénk, önbizalomhiányos, kinézetre se az az alfahím (bár szerintem nagyon jól néz ki... de mondta hogy mások már bántották a külseje miatt) én mégis imádom. Mondjuk nála nem abban merül ki hogy kapálózik hogy "bezzeg a lányoknak mennyivel jobb, a nők milyen kegyetlenek, stb" ;)
2014. jún. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!