Megfigyeltem valamit és baromira zavar. Miért is van ez?
Tudod.... mert az emberek idióták. Mindenki azt mondja, hogy a belső így meg úgy a legfontosabb. Süket duma!!
A nők egyre igényesebbek, pont ezért. Azért, mert a férfiak már túlságosan félénkek megmittudomén. A nők a határozott és magabiztos férfiakat kedvelik, mert csak mellettük érzik biztonságban magukat.
16/L
Ez én vagyok bmeg:
És igen, őt is megdugtam. NEM CSAK A KINÉZET SZÁMÍT EGY FÉRFINÁL!
Pont hogy ezt nézd. Férfiként szerencséd van. A férfiaknak csak a nők kinézetére áll fel. Leszarjuk hogy milyen a nő belül, attól még megdugnánk. A nők viszont közel sem csak a férfiak kinézetőtől nedvesednek. Sőt! Egy nőt pont hogy sokkal jobban vonz a férfi személyisége, ha azt hagyja kibontakozni és ha az a személyiség megfelelő.
Ezekkel van baj nálad: "gátlásos, önbizalomhiányos is" - Meg azért is, mert hülye barom vagy és azt hiszed hogy a kinézeted számít kizárólag.
Tudod mi a különbség köztem aki ronda vagyok de értek a nőkhöz és egy jóképű férfi között aki ért a nőkhöz? Az hogy neki 3 lányt kell leszólítani, hogy sikere legyen. Nekem meg 10-et. De találni fogok olyan csinos csajt, akinek sokkal kevésbé számít a kinézetem. Ha jól adom elő magam neki, jó stílusom van, vonzó viselkedésem, testbeszédem, jókat tudok mondani, akkor lehet találni könnyen olyan JÓ nőt, akit nem zavar, hogy ronda vagyok.
22/F
GZ utolsó, az a csaj nagyon adja!
És baszott nagy igazságot írtál.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!