Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, Valaki ismerkedni?

Csajok, Valaki ismerkedni?

Figyelt kérdés

Néhány szó magamról:

Laza életfelfogású srác vagyok,általában minden szabad időm a barátaimmal töltöm amikor nincs párkapcsolatom. Imádom a zenét mindegy hogy rock rapp vagy bármi, csak jó legyen. Amikor nem haverokkal vagyok akkor szeretek filmeket és sorozatokat nézni. De ha lehet akkor azt is inkább haverokkal együtt szoktam :D

Úgy vélem hogy ki kell használni az életünket és arra kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni hogy minél több olyan dolgot csináljunk ami örömet okoz nekünk és szórakoztat minket. Például én el szoktam járni haverokkal buliba piálni és jól érezni magunkat dohányzom is meg haverjaimmal sokszor megyünk be olyan régi helyekre ahova nem szabadna. De mi ezt élvezzük, és nem érdekel minket hogy még fiatal korúak vagyunk a cigihez meg az alkóholhoz. Ez ami életünk, mi döntjük el hogy hogyan éljük.

Persze ez miatt a felfogásom miatt sok csaj mondja azt hogy nem vagyok szimpi nekik pedig nem is igazán ismernek. De sok csajnak bejövök de ők meg túl távol laknak :D.

Szóval, sajna ott ahol én lakom a legtöbb csajnak nem jön be az ilyen. Szóval gondoltam megpróbálok itt is ismerkedni hátha szerencsém lesz :D. Aki gondolja írjon privibe és mesélek magamról többet is.

2014. jún. 29. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Ja elhiszem, hogy sok csajnak bejössz, csak "túl távol laknak", azért is tetted ki a kérdést. :D
2014. jún. 29. 20:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Senki nem kérte hogy hidd el. Azért írtam ki kérdést mert egyik haverom itt találtam agának egy igen szép és jófej barátnőt. Szóval itt is szerencsét próbáltam.
2014. jún. 29. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó okádék életfelfogásod van, az ilyen semmirekellőket kéne kiirtani ebből a világból...
2014. jún. 29. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom 2 ora hosszáig irta/ fogalmazta ezt a szánalmas szöveget... istenem
 5/9 anonim ***** válasza:
De én pont hogy elhiszem, nem érted? :D
 6/9 anonim ***** válasza:
#4, mert te elolvastad? :D
 7/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy melyik csajnak jössz be, nyilvánvalóan területfüggő. Tehát pl. az én típusom a 3. kerületben nagyon bejön, de ha átmegyek a 4. kerületbe, ott máris csökken az érdeklődés irántam. Hát nem így van?
2014. jún. 29. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
6.Igen el... tiszta szėgyen
2014. jún. 29. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Hiba volt, a végére jómagam is rájöttem.
2014. jún. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!